måndag 3 november 2014

Vilken känsla...

Ikväll körde jag bort till huset själv i några timmar. Matade kaninerna (saknar dom faktiskt här. Brukar alltid vara så nyfikna såfort vi gick ut/kom hem ) & häftade fast vaxduk på grytskåps-hyllorna. Sen tog jag itu med "Elfa" hyllorna i vardagsrummet... Det är 2st på varsin sida om fönstret. 

Efter lite pill & något psykbryt så satt iallafall alla hyllplanen på plats på samma höjd. 
Vilken härligt känsla det va att börja packa upp böcker.. Saknas dock 2 lådor m böcker som jag tror är i Anders jobb-förråd just nu. Fast jag vet inte riktigt hur jag ska ordna det med böcker, tidningar & dvd filmer ännu. En hel del ska rensas bort & säljas. Sen vill jag ha böckerna i färgordning & varvat med några favoriterna bland alla tyskvaser tror jag. Alla mina älskade kokböcker ska få en egen hylla närmare köket.. Men det trillar nog på plats framöver. 

Känns bara så märkligt ovant & overkligt på något sätt att packa upp PÅ RIKTIGT.. Har ju inte tänkt långsiktigt när det kommer till inredning på 3år. Och nu ska allt hitta sin plats igen. Kommer ta ett tag men det får det göra. 

Det är iaf galet härligt att vara på gång. Max 4nätter kvar här nu. Kommer dock sakna den öppna spisen, Men det är också det enda. 

1 kommentar:

  1. åh det e en underbar känsla. jag har varit precis likadan som du. när vi bodde i läegenheten så la jag inte ner en enda känsla på inredningen, tyckte det bara var så tråkigt och onödigt. och nu börjar allt komma tillbaka till mig, men det tar ett tag att hitta sig själv igen märker jag, lite läskigt faktiskt...men det börjar så smått pirra till i kroppen. och jag börjar förstå att vi faktiskt bor i ett hus nu, ute på landet. inte i en apbur...mitt inne i stan.
    kram på dig fina lina

    SvaraRadera