torsdag 6 november 2014

Dan´ före dan´...

Nu är det skarpt läge men också en himla tur att vi har månaden ut på att lämna huset.. Kanske därför jag inte kommit igång riktigt med packningen förrän nu, för det är egentligen inte bråttom. Men från & med imorgon bor vi i vårt nya alldeles EGNA hus.. Resten hämtar vi efterhand kommande vecka innan det är dags för flyttstädning. 

Idag va jag hemma på lunchen & åt lite snabbt sen packade jag nästan hela min garderob & delar av badrummet. Sen va det dags att återgå till jobbet..
Bästa, snabbaste & enklaste sättet att flytta kläder på galgar är att hänga en sopsäck över dom. 

När klockan slog 17 gick jag från jobbet. Snälla svärfar & svägerska tog hand om barnen så jag åkte hem, åt en stor port sjömansbiff, satte igång Majas "Mixcd´s" spellista på spotify & körde på i 100 knyck. Tömde 4 skåp & alla bestickslådorna och innan 19 körde jag bort dom till huset & bar in allt tillsammans med min det jag packat ur i min garderob. Sen hämtade jag barnen & åkte hem och nattade Astrid. 

Såhär kaos ser det ut när vi flyttar men det går jätte smidigt. Grymt att jobba på ICA så man har tillgång till bra stabila frukt kartonger. Banankartonger i all ära men dessa kartonger är grymma.   

Som min mamma säger så funkar & jobbar jag bäst i KAOS och hon har nog rätt. Idag mår jag toppen, är effektiv & full av energi. Jag gillar när det är fullt upp & skarpt läge. Utifrån kan det se jobbigt ut & jag kan verka stressad men jag mår toppen och är väldigt effektiv.

Inatt är det sista natten i detta huset.. Det känns overkligt & alldeles UNDERBART! 

Nu har jag kollat klart på "bytt är bytt" medans jag vikt en massa tvätt så nu återgår jag till köksskåpen & kartongerna. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar