tisdag 25 november 2014

Snygga brudar, återhämtad & ny frisyr...

Efter en ordentlig dipp i energi & ork i fredags så gick lördagen i slow motion. Men jag hann & orkade med att förbereda min del av maten som skulle bjudas på min & Emmas November-Junta på lördagskvällen. Tänk om jag alltid kunde tillåta mig att hålla det där tempot... Så trots några timmar i köket så kände jag mig piggare & piggare ju närmare kvällen kom. Men det är ju inte så konstigt, man mår ju bättre av att göra saker man verkligen älskar.. Så vid 15 hoppade jag ur pyjamasen & ner i ett bad och sen packade jag "dramaten" med godsaker och gick bort till Emma för att förbereda det sista innan dom andra fina tjejerna kom. 

Det blev en härlig kväll med gott att äta & glögg.
Det bjöds på skinkrullar m senapskräm, små rågkakor m äggrulle & sill, ostar, ädelost&pepparkaks cheesecake, baconlindade dadlar, grönkålschips, ostsallad, tryfflar & lite olika sorters glögg. Bla 2014 års glögg med smak av lavendel. Den doftade & smakade av lavendel när den va kall (lite tvål-varning) men uppvärmd så smakade den väldigt bra! 

Efter massa härligt häng & sådär skönt tjejsnack så drog vi vidare till Gumbalde där det vankades dansband denna kvällen. Inte riktigt vad vi va sugna på men när bandet gick av 01 så drog en DJ igång så vi fick dansa av oss ordentligt.. 


Cilla "the face-raper" fick tag i min telefon & förevigade ALLA som befann sig på Gumbalde..  Självklart fastnade hon själv på flera av bilderna. Här med Emma! Mina vänner är inte bara snälla dom är snygga oxå! 


Trots att jag va lite trött dagen efter så va jag ändå så mycket piggare än jag varit på länge. Dom här fina tjejerna i juntan är så härliga! Man kan prata om allt med dom. Ingen dömmer den andra & även om man tycker olika så respekterar man den andras idéer & val. Finare & ödmjukare vänner får man leta länge efter...  Vad skulle jag göra utan La Junta!!!??


I måndags va det dags för härliga vardagen igen. Förutom att Anders lämnade oss för att jobba i Sthlm igen. Men denna gången känns det dock lättare då vi äntligen är på plats huset.. Men självklart saknar vi vår fina man & pappa... 

Idag Tisdag har jag bävat lite för senaste dagarna... FULLSPÄCKAD dag! Skola & fritids va stängt så med båda barnen i släptåget blev det: Anna-Liisa 10-11(Astrid tyckte det va kul att visa vad hon pysslar med varje tisdag), efter det en sväng om kupan & 9 Liv och sen lunch i bilen med mat från Jakobs grill. Sen fick vi en liten "paus" hemma i några timmar. Barnen lekte medans jag tvättade, städade lite i källaren & bar ut massa renoverings-sopor i garaget.

Sen drog vi till VC för att kolla några knutor på Astrids fot (ingen fara) och vid 16 hade jag en tid hos frissan, VÄGRADE avboka. Barnen fick varsin mellispåse & sen stökade dom runt medans jag äntligen fick klippa mig. Hade kunnat avboka för att göra kvällen lättare men JAG behöver också få göra vad jag vill & behöver... Och vi hann faktiskt till Agnes Scout avslutning i Garda.. Det blev tipspromenad, varmkorv & märkesutdelning. Gillar scouterna & hoppas Agnes vill fortsätta nästa termin. 

Väl hemma igen serverade jag lyxiga snabbmakaroner & bacon till tjejerna innan jag gav mig tusan på att BÅDA skulle somna. Och det gick! Astrid är lätt men Agnes brukar vara svår. Men det gick lättare än jag kunnat hoppas. Härligt med lite egentid framför tvn & datorn. Nu ska jag beta av några flyttlådor innan det är dags att krypa till sängs.. 

Trött, osminkad men iaf nyklippt... Toppat lite & Luggen är tillbaka efter 2års uppehåll. Men till våren/sommaren tror jag att allt åker av & luggen kammas bakåt igen!! Men lugg är snyggt till vintermössan..

Imorgon kväll kommer min fina pappa!! Mina föräldrar är makalösa, känner mig så lyckligt lottad som får all denna hjälp & stöd från dom!! Hoppas jag själv kommer kunna finnas där & ha hälsan att göra det samma för mina döttrar!  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar