lördag 8 november 2014

Intensivt dygn!!

Igår när jag slutade jobba joinade jag Anders & hans syster som börjat flytta... Vi bar, soffa, tv-möbel & lådor i några timmar. Vid 18 hämtade vi pizza på Hemse & när vi kom hem va barnen, Lisa & svärföräldrarna här hos oss. Dom hade tagit med flyttgröt. Vi åt gröt, pizza & drack Champagne som mamma & pappa gett oss. Mysigt värre!

Sen fortsatte vi jobba här. Jag tömde köket på säckar & lådor, packade in & rensade samtidigt ut 2lådor med saker som ska säljas. Och endel slängdes. Så himla skönt att rensa ur.. Vi har inte så mycket plats i köket/huset & vi (jag) har rubbat mycket prylar (jag är en loppisgalen samlare). Det ska det bli ändring på...  Och när jag stupade i säng vid midnatt va köket iaf framkomligt, bordet på plats & diskbänken tillgänglig igen..
Under kvällen hade Anders satt ihop allas sängar och nattade barnen.


Somnade så gott! Sjukt trött, öm i kroppen, men så galet lycklig & tillfreds! 
Älskar vårt sovrum!

Denna lilla drömfångar kom med huset. Den passar perfekt in i sovrummet!

Vaknade av att Anders vrålade nerifrån att det va Frukost!! Härligt att sitta samlade i köket. 

Idag har jag fortsatt jobba på med barnen hemma & Anders va på dagis och byggde grejer. Jag har varit 2 vändor till gamla huset och packat ner. Sen har vi varit här hemma & packat upp. Köket är litet & förvaringen sådär men jag tror jag fått till det.

Nu är jag helt slut i kroppen & ska unna mig en paus ikväll. Om någon timme är det jag & Agnes som drar iväg på tjejkväll med några fina vänner. Det vankas Öl, snacks & "så mycket bättre". Det är jag värd! 

Laddar om och imorgon tar vi nya tag!! Planen är att tömma gamla huset helt! Vore skönt att få det klart i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar