fredag 21 november 2014

När insikten hoppar upp & biter en....

Då slutar det med sprängande huvudvärk, yrsel & illamående.. Antagligen något migrän liknande troligtvis orsakat av stress. Men efter en dag vilandes i sängen bakom neddragna rullgardiner med jobbångest & tyvärr utebliven välbehövlig sömn pga huvudvärken så känner jag mig ändå lite bättre.

Mycket tack vare "Mindfulness" appen...
Men det är rent ut sagt FAN att jag ska gå så långt & köra på så hårt.. Och det stör ihjäl mig att det gått ut över jobbet. Jobbet som är det roligaste jag vet & som varit mitt andningshål denna upp&nervända höst. 

Men idag har jag förlikat mig med den bittra sanningen.. Det kommer ta tid att komma på plats & flera flera månader innan allt är som jag vill ha det här hemma. Jag har haft någon idiotisk ide´ om att här ska vara klart till jul. Men tjena, det kommer inte hända. Det känns lite jobbigt, har ju sååå dåligt tålamod. Men det får ta den tid det tar! Kommer bli så himla bra tillslut. Måste bara ge mig själv och mitt hem tid & inte ha så himla bråttom.


Har ju iofs hänt massor senaste dagarna. Jag har packat upp & rensat ur massor av lådor på kvällarna (vilket tyvärr har tagit mycket energi) & Anders har jobbat på grymt bra i källaren i flera dagar! 

Våra nyinköpta maskiner har kommit på plats & igår kunde vi äntligen använda dom... Så nu ska tvättberget betas av.
Och det kvarlämnade skåpet & lådorna hamnade på varandra ist. Blir perfekt förvaring.

Sen har min bästa man också fixat mer förvaring i anslutning till vår 1*1m "stora" hall...
Genom att sno en halvmeter av matkällaren så har han skapat ett utrymme där vi får plats för skor & ytterkläder. Genialisk ide´... Han är inte dum han dendär mannen. 

Och matkällaren är fortf rymlig & ska nu "bara" få väggfasta hyllor för här kommer mycket av det som inte används dagligen i köket att förvaras..

Sen har vi dock en himla massa kaos kvar att ta itu med... Men nu är iaf det gamla huset helt tömt.
Kontoret... Gaaahhh!!

I köket har inte allt hittat sin plats ännu... 
Rätt svårt när man plötsligt har väldigt mycket färre köksskåp & när matkällaren fortf inte är klar.

Filmerna har fått sin plats men resten av hyllorna som är tänkta till bla. sällskapsspel är fortf upptagna av massa annat bråte.. 

Men det är väl så det är. Det tar tid att komma på plats & innan allt hittar sin plats. I Åkersberga tog det det nästan 4år år innan allt hittat sin plats & vi landat helt..  Men då kom det också 2 barn & ett köksbygge under den tiden som rörde runt ordentligt i grytan.  Så jag siktar väl på 1-2år då.. Trots att dom älskade 2 barnen fortf "rör runt i grytan" varje dag.  ;-D

Nästa vecka är det dags för Anders att jobba i Sthlm igen men som en räddande ängel kommer min fina pappa hit på onsdagen och stöttar & hjälper mig. 

1 kommentar:

  1. Men åhh.. Jobbigt med kaos! Låt det få ta sin tid, sänk kraven och tänk på att boendet är "för evigt" och inte tillfälligt den här gången (säger hon med världens sämsta tålamod). Det är jobbigt att flytta, fy så mycket energi det tar. Hoppas du får någon slags ordning ändå till jul så att du kan stanna upp och njuta/andas lite och tillåta dig vila i ert fantastiskt fina hus! :)

    SvaraRadera