onsdag 5 oktober 2016

Längre fransar!!

Jag har varit sugen på att testa ögonfrans-förlängning länge.. Fast har tyckt att det varit liiiite dyrt för något man inte ens vet om man trivs med. Lägger inte mycket pengar på smink, frisörbesök o sånt.  Men så när en vän tipsade om en tjej som är under utbildning och ville ha försökskaniner att öva på för en billigare slant än vad det kostar egentligen så nappade jag.  Och Mikaela va jätteduktig o noggrann!! Glad att hon hade tålamod med mina blinkiga ögon o tillrättningar av kudden. 

SÅ idag har jag legat helt still på rygg o blundat i 2,5h!! Det va en prövning.. Fick lite lätt panik vid ett tillfälle. Men efter att ha rättat till kudden och härjat lite med benen pallade jag sista timmen oxå.  Och jag fixade det (utan bensträckare) & nu i efterhand va det helt klart värt det. Även om jag känner mig lite mosig ikväll. Men ska man bli fin, får man lida pin... ;-D 

FÖRE!
EFTER!

Sådan skillnad.. Går ju sällan ut utan smink och aldrig utan mascara. Ser så trött ut osminkad..  Så idag va en prövning då jag faktiskt va på Hemse torgdag osminkad. Men det bara för att jag skulle åka direkt till henne.  


Om jag kommer fylla på...??  Ja jag tror faktiskt det. Kul att se lite piggare ut i höstmörkret utan att behöva sminka sig.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar