tisdag 23 januari 2018

Jo så att... Det går så bra nu...

Tänk va snabbt det går när det sker en olycka.. 
Och vad förlamad o trött man blir av att ha ont. 

Jag känner mig plötsligt så TACKSAM för att denna smärtan bara kommer vara tillfällig (även om det nog kommer ta några veckor innan det försvunnit) och jätteglad att hyllan inte tog i huvudet eller nacken.. 

1:a natten va sådär.. Somnade sittande med kuddar överallt vid typ 23 (så glad att min säng är höj o sänkbar i huvud o fotändan).. 

Vaknade vid 02 av att det kittlade i halsen. Lyckades hosta/harkla lite tills det släppte. Tog 2 alvedon och somnade snart om. vaknade igen vid 6 o tog en ipren. Sen somnade jag om o sov sååååå gott. 

Vaknade vid 07:50.. 20min till Astrid skulle va i skolan!! Men vi hann. Dom är vanan. ;-) Ringde VC, fick en telefon tid 20min senare & sen en läkartid vid 13.

Sen kröp jag ner igen o sov till 11. Man blir trött av att ha ont.  Vi ska inte prata om hur mycket mobil-tid Agnes fått idag. Men samtidigt har hon hjälpt mig med tvätten, bära kuddar & värma vetekudden.

Va vid läkaren lite tidigt men jag behövde lite tid på mig att köra. Höll mig i 60 för att ha totalt kontroll o slippa hastiga rörelser. 

Läkaren klämde o ställde frågor och lyssnade på mig när jag beskrev hur det kändes.. Hon sa vila i 1-2 veckor. Ska höra av mig om hur det känns på måndag. Och så fick jag Citodon.  
Läkaren kollade in Agnes också som varit hängig i några dar men feberfri idag. Röd i halsen men inga streptokocker o snabbsänkan  va bra. Så hon får gå till skolan imorgon.

Tog en citodon vid 15. Kände mig lätt full men hade fortf ont. Men nu efter en Ipren känns det mycket bättre. Så jag kör nog på det iaf. 

Just nu känner jag mig grymt rörlig så jag passar på att hänga lite tvätt o hämta in lite mer ved innan det är dags att lägga sig. 

Gissar att jag kommer slå "Blogg-rekord" denna veckan..

1 kommentar:

  1. Hej! Hittade en gammal bloggpost av dig här:
    http://www.gotland.net/bloggar/loppisbloggen/mina-loppis-favoriter-yllefiltar-tacken .
    Där skriver du att gamla vaddtäcken är lättvättade. Jag skulle bli jätteglad om du kunde berätta hur du gör. Har letat som tokig efter råd och har förstört ett par genom att försöka själv....

    SvaraRadera