måndag 1 januari 2018

2017 Året som gått..

Alltså jag har varit rätt värdelös på bloggandet i år men ska försöka summera året ändå..

Januari: Vi firade nyår på Malmgard med lite vänner. Vi hjälptes åt att laga 3rätters & hade en fantastisk kväll. Och såklart lite VAB när Anders va i Sthlm.

Februari: Nu drog det hektiska året 2017 igång på riktigt.. Det började med "PrePärk-bootcamp" som fantastiska MÄRTA ordnade för vårt pärklag. Helgen efter vankades det 40-årsfest i Sthlm med russebuss, Golden Hits & "La la land" som bakis bio. Hem till vardagen i 2 veckor... Sen bar det av till Sthlm IGEN! Denna gången med Whiskeygänget för att se Magnus Uggla..  Blev en heeelt fantastisk kväll & galet bra natt!

Mars:  Nu bar det av på äventyr igen. Denna gången barnens julklapp. Vi flög till Gbg för att se Marcus&Martinus.. Så lyckad helg, trots att jag hade grym ångest inför resan.  Lusten till att öppna loppisen flyger på mig. Inlägget om sista veckan i Mars blev lååångt,  en väldigt händelserik vecka! 

April: 5år sen flytten till Gotland!!   Sen fyllde jag visst 39 också...  Och så lääängtade jag efter klassåterträffen med Gymnasie-klasskompisarna i Kristianstad. Tänk att det gått 20år!

Maj: Jag blev utvald att få testa "en Gul vecka" för RISENTA.. Så gott & inspirerande!  Sen drog jag iväg ensam för en helg hos mina föräldrar i Blekinge. SÅ välbehövligt! Där det bjöds på både loppisrunda, bilstädning, go-middag & murkel-plockning. Och så va det äntligen dags för den EFTERLÄNGTADE KLASSÅTERTRÄFFEN!  Hemma på ön igen tog vi en dag att "Turista Hemma" och jag såg ställen på ön jag aldrig sett förut. Och så skrev jag om dom NU heliga onsdagarna! 

Juni: Så kom den där "Sommar-bloggtorkan" och det blev ett låååångt inlägg om tennisarmbågen, blåeld, Håkan Hellström & återhämtning.. Det va då jag bestämde mig för att i fortsättningen ta livet dag för dag & vecka för vecka... Och så firade vi midsommar.

Juli: Månaden inleddes med ännu ett kusin-bröllop.. Fantastiskt bröllop & fin egentid med mannen.  Ett inlägg om det där med Dag för dag: tänket...  Så va det dags för STÅNGASPELEN 2017! Vilken succé! Ett inlägg om hur det är att leva & bo på en semester-ö.. För även om jag jobbar så är det semester-feeling runt om en. Så va jag äntligen i mål! Dags för SEMESTER med psyket & energin i behåll trots galet hektiska 8månader!

Augusti: Semestern va fantastisk och det blev ett inlägg i början & sen ett inlägg mot slutet om besöken, fisket, loppisfynden o svampen mm om dom 3 semester-veckorna vi hade. Fina veckor men det gick så snabbt som alltid.. Och så va vi hemma igen!!

September: Blev ett gemensamt inlägg om hur vi vid 2 tillfällen firade alla 40-åriga vännerna.  Sen hittade jag till min stooora lycka äntligen  SVAMP här på Gotland & gick bananas!!

Oktober: Blev blankt.... Inte ett enda inlägg tyvärr.. Men det plockades endel svamp & både Anders och Agnes fyllde år..

November: Jag försökte anstränga mig för att hinna/komma ihåg att blogga mer...Vardagen rullade på och som jag plockade svamp!!!  Jag funderade också mycket på mina fobier,  hjärnspöken och om att släppa lite på kontrollen.. Hade en fin helg med döttrarna!! Och så ett långt summerande inlägg om 8:åringen, navelbråcket o lite mer svamp. 

December: Packade upp adventspyntet o skrev om alla mina ljusstakar.. Om Uppladdning & förberedelserna inför årliga julmarknaden.. Om hektisk December-vardag med mannen i sthlm varje vecka, julmarknaden o hur jag får ihop det med aktiviteter. Och så blev det såklart lite vab också...


Vilket fantastiskt år 2017 blev!!!

 Har nog aldrig åkt båten till/från fastlandet så ofta, bott så mycket på hotell eller gått på sååååå många bröllop, 40-års fester och andra roligheter på ett & samma år!! Det har varit så kul men lite hektiskt och mitt i allt blev det lite för mycket för både kropp o knopp.. Men jag lyckades stanna upp, tänka om, ändra mina prioriteringar & blev ännu lite klokare efter det.. 

Nu är 2018 här... 

2018 är inget vanligt år... 
Eller jo för alla andra är det väl det, men för mig är det lite speciellt.
Det är året när JAG fyller 40år! 
HERREGUD! 
40år! 

Det känns så konstigt.. Jag kan lixom inte fatta att jag snart blir 40år. 
Det går så snabbt det där fantastiska livet.. 

Kommer helt säkert ett långt inlägg om mina känslor, tankar o funderingar om det där med att fylla 40år så småningom.

Vi tjuvstartade dock "MITT 2018" för några kvällar sen.. 
Jag o Anders bokade nämligen min 40års resa. 
Blev lite impulsivt då vi hittade ett väldigt bra pris på resan jag vill göra.. Känner mig fortf lite omtumlad & chockad då det gick så snabbt.
  Klick, klick, namnen, klick, avboknings-skydd, betalt & klart!
Jag är nämligen väldigt omständlig o vill dubbelkolla, trippelkolla & tänka/känna efter noga när det ska bokas resor.. 
Men det blir nog bra... Nej det blir fantastiskt, spännande & så roligt! 

Så om typ 200dar ska vi äntligen återvända & få visa barnen mitt/vårt älskade NEW YORK...
 I hela 10dar! 

Men innan det ska jag få ett efterlängtat syskonbarn, ge barnen årets julklapp (Mellofinalens Matine´ Genrep), fylla 40, bjuda in till fest & ha en finfin sommar... 

Nu kör vi!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar