lördag 4 juni 2011

27 dresses...

eller nästan iaf.

Inför dagens bröllop har jag varit på en gaaaalen klänningsjakt. Inte alls så lätt att hitta en bra bröllopsfest klänning mitt i student tider (ALLT jag tycker är snyggt är vitt eller creme färgat) & med en tight budget men tyvärr inte lika tight kropp så har det väl varit sådär lätt & kul i provrummen.
Men men hur som helst... Förra Torsdagen stövlade jag in på Åhlens City & upp på damavd. Hittade rätt snart en underbar malene birger klänning.. bara det säger ju priset så jag provade inte ens den för då skulle jag med all säkerhet vara såld, precis som min njure eller vår V70.. Strosade vidare & föll som en fura för en "Rules by mary" som inte heller ingick i min budget men ändå bättre än föregående så jag valde att prova den ändå. Såklart blixt förälskad.

ByTheWay: fattar jag INTE vad det här nya m att jag faller för dyra märkeskläder är för något. Har ALDRIG ens kollat på dom ställningarna förr utan dragit direkt till "egna märkena". Kan vara den där Odd Molly koftans fel då jag insåg att man får vad man betalar för....

Anyway: Jag hänger undan den där klänningen sen betar jag av: Lindex, kappahl, HM, Mango, Zara, COS, Urban outfitters (här hittade jag en som jag inte vågade prova pga priset) Vila, Topshop, HM igen, Vero moda, MQ, bikbok!!(började panika), Gina Tricot, lindex igen... ja ni förstår. Slutade m att jag gick upp & köpte klänningen & åkte hemåt men inte utan att testa Täby C utbud: Inside living (fingrade på dendär Malene Birger trasan igen fast nu 1000kr dyrarer), Joy, DEA, Flash(nu va det KRIS), Veromoda, Åhlens, Jackie, Indiska, MQ igen...
Åkte hem. Testade min nya klänning & upptäcker att jag måste kört extremt putiga poser i provrummet för nu pösade sig tyget ordentligt över brösten. :-S Man kunde se rakt ner i tragiken.
Tisdag: Åker till Söder för ett sista panikartat försök att hitta en klänning som satt bättre. Bruno gallerian, Maritza, VILA, Weekday, Monki (hittar endel men är liiite för extremt), flying A (hittar en fin vintage men den behöver sys om lite), American Apparel, HM igen (hittar en cool klänning men som känns liite mycket)
Pratar m min syster som tipsar om 2 affärer i Ringen.. Drar dit. Cayenne, Åhlens, Indiska, MQ (nu måste jag ge mig) tillslut tar jag en sushi & tänker om. Går till Lindex & köper en bra BH. Åker hem.... sätter på mig en underklännig som sticker upp lite & nya BH:n och plötsligt sitter klänningen helt okej... Och det fina med den är att den kommer va fin fin i sommar m seglarskorna eller converse. Fasen kostar den så ska den användas mer än en gång.. ;-D.





Här kommer ett litet pottpuri m desperata bilder som jag skickat under resans gång till Anders & Maja...




Och den här kommer jag ha idag.... lovar bättre bild på söndag/måndag!





Och såhär ser våra fina kids ut idag.


Idag är en UNDERBAR dag!!! För idag är det Joakims & Josefiens BRÖLLOPSDAG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar