onsdag 22 juni 2011

Mitt hår är helt paj!!!

Jag är värdelös på att gå till frisören. Tycker det är skittrist att lägga pengar på. Sen att jag efteråt njuter av va fint & skönt håret är när det är nyklippt, detta glöms iofs bort ungefär vid första tvätten. Nu har jag nog gått sen i februari. Och nu är håret så slitet att jag tappar mängder när jag borstar det.. Brukar va då jag pallrar mig iväg till närmsta drop in salong m billigaste priset. Kan inte skaffa någon snygg frisyr då jag inte kan styla håret. Det jag kan är att sätta upp luggen i spänne alt kamma ner den & ta fram saxen för lite fixning efter hur den ligger för dagen, håret i en tofs och gnugga in mängder av dust it... Det är den styling kunskapen jag besitter.. Óch det är enda frisyr som funkar just nu..


Men tittar man nära ser man små toffsar m avslitet hår som står rakt ut överallt... :-S




Så nu börjar jag fundera på när jag ska hinna iväg till Centrum & skämmas inför frisören när hon hummar & säger att -ja det är ju rätt slitet, vi får nog ta en decimeter här.... -Jaha, har du klippt luggen själv..?? Varje gång!

2 kommentarer:

  1. Fniss

    Jag är likadan... Fast jag går till frissan max 1 gång per år. Hopplös. Men jag har planer på att gå minst ett halvår innan. Det borde väl räknas ? hihi

    SvaraRadera
  2. Peter Björkhem22 juni 2011 kl. 19:07

    hihi lite Ronja rövarstuk.

    SvaraRadera