torsdag 19 september 2013

Klänningen...

Under semestern i norra Bohuslän va jag på en & annan loppistur. Såklart! På en hittade jag en klänning som jag blev tokförtjust i... Stod & beundrade den. Tänkte att den passar ALDRIG mig.. Gick ut ur rummet den hängde i, men sen in igen. Försökte måtta men det funkar ju inte. Måste bara få bekräftat att den inte passar. Sagt & gjort. Och det saknades några centimeter i knäppningen tyvärr. Tog loppissäljarens telenr ifall jag skulle panik ångra mig. Det va något med den där klänningen!

Åkte därifrån bort till en annan loppis inte långt bort. Kunde inte sluta tänka på klänningen. Ringde syrran som sa Köööp den! det går säkert att fixa hos en skräddare..

Åkte tillbaka i ilfart & hon höll precis på att stänga. Men jag hann & klänningen blev min!!

Började googla runt & fråga runt på Facebook vintage-grupper när jag förstod att PUCCI är rätt fint. Och bestämde mig rätt snart för att inte hålla på att sy om & ändra på den för att bara använda den 1 eller 2 ggr. Ingen vardagsklänning precis. Så istället ska jag sälja den på Vintage Auktion i vår. Fick svar häromdagen att dom gärna tar in den. Hur kul som helst!

Fram till det är dags för inlämning får den hänga här som ögongodis! För den är verkligen så läcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar