tisdag 29 april 2014

Ålderskris??

Efter New York resan har jag fått blodad-tand. Och efter bara 1 månad hemma börjar jag drömma om nästa resa... Trots flygrädslan är jag såååå RESSUGEN!!

I Augusti åker vi till Rhohdos med hela Anders familj: svärföräldrar, syskon & alla barn, Ska bli jätte spännande. Kommer upptäcka & åka på alla utflykter jag kan. Inte så mycket för sol & bad men ska nog roa mig ändå. Bara en livsmedelsbutik kan sysselsätta mig i minst 1 timme....


  • Men jag vill också åka tillbaka till NYC snaaaart, helst med min syster Maja faktiskt (hon skulle älska den staden & vi har aldrig rest ensamma tillsammans)
  • Och jag vill dra en lång weekend till underbara Köpenhamn med juntabrudarna (idéen kom upp efter några drinkar på våran April-junta i Fredags & jag tyckte den lät grym & gör-bar)
  • Och Peking & Berlin vill jag också se med bara Anders.. 
  • Och jag vill gärna tillbaka till Thailand (trots att jag inte är någon solsemester tjej)+ Bankok med barn&man om några år.
  • Och hur coolt vore det inte att göra en "Berg & Meltzer" och bila rakt över USA... Kanske att barnen skulle uppskatta det om 10-12år eller så... 

Åååhhh!! Så många platser men så lite tid, pengar & så mycket "ansvar"..

Det är ju detta jag skulle gjort när jag va 23-24år när jag inte hade barn, hade möjligheten att tok-jobba, leva på nudlar & spara pengar. Varför va jag så duktig & jobbade heltid som fast anställd redan som 19åring? Och varför följde jag tex. inte med Anders till Las Vegas när han vann dendär resan för 15år sen? Varför fattade jag inte det då? Att det är så sjukt roligt att resa & se världen. Damn U flygrädsla & festivaler...  Visst vi hade underbara somrar på Hultsfred, Emmaboda & Roskilde. Dom kostade endel & jag vill inte ha en enda av dom ogjorda..

Jag vet: Man ska inte tänka på vad man INTE gjorde men jag kan inte låta bli ibland...

Så hur vinner man mycket pengar? lotto, triss, postkodlotteriet ? Kanske borde införa loppis-stopp (med undantags-regel såklart) igen?  Jobba stenhårt med veckomatsedlar, budget, sälja av allt urvuxet & oanvänt vi har i källaren och spara, spara, SPARA. Jag vet ju vilket konto skattepengarna & semester pengarna kommer hamna på iaf....
New York sparbössan är fortfarande levande & jag hoppas på att tömma den & dra igen inom ett eller kanske två år.

Ålderskris eller bara reslust?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar