torsdag 24 april 2014

Grattis till MIG på 34 & 36 års-dagen!

När jag fyllde år härom veckan fick jag välja mellan ett par hörlurar & ny dator! Valet va löjligt enkelt! 
Efter att våran endast 2år gamla bärbara dator (ca 5000kr variant) sedan 1år tillbaka inte pallar ett smack. När man använder den måste den stå mot något som håller den fri & svalkar undertill för att inte kollapsa direkt. Kollar man bilder,  tv/film eller youtube-klipp håller den bara i 10-15min sen surrar den som en instängd fluga, blir stekhet och slocknar... Och då har Anders ändå rensat, ominstallera & dammsugit den... Så nu fläskade vi på lite mer och tror efter att vi hört oss runt bland vänner att denna kommer hänga med bra mycket längre. Så Det blev en macbook PRO. Och den är ljuvlig, lätt, tunn & SNYGG!!

Och när jag fyllde 34år fick jag ett löfte om en MoccaMaster. Jag velade hit & dit om färg & modell. Sen rann det ut i sanden..
Tills häromdagen när Anders beställde datorn... 

Kan verka galet dyrt & snobbigt men med åldern har jag förstått att ska det hålla & vara BRA så kostar det. Så är det bara. Det märker jag även på detta kylskåpet & diskmaskinen i detta huset jämfört med Miele som vi hade förut. Att något så likt kan vara så olikt. Och oftast betalar det tillbaka med hållbarhet & kvalite´. Så i längden blir det ofta lika billigt!! Så nu har jag en dator & kaffebryggare som kommer hålla förbi min 40års-dag........ 

Usch nu fick jag ångest.... :-S

1 kommentar:

  1. Du ska absolut inte ha någon som helst ångest i dessa fantastiska val! Min moccamaster fick jag för fem år sen av min faster för att hon helt enkelt ville ha en ny i samma modell men en annan färg, då hade hon haft den i flera år och den går fortfarande som tåget! Kaffet är utmärkt och den är lika snygg nu som en ny.

    Datorn kan inte ens beskrivas i ord hur bra den är jämfört med "vanliga" laptops och att gå tillbaka till Windows när man vant sig vid Mac är också otänkbart eftersom att det är så enkelt och användarvänligt :)

    Så grattis till två superbra val!

    SvaraRadera