fredag 11 april 2014

Overkligt...

Det är så surrealistiskt att vi för bara några dagar sen strosade runt på Manhattans gator, åt ute morgon-middag-kväll, vinkade in Yellow cabs, tog en öl mitt på dagen, såg saker man bara sett på film, åkte i en av världens största tunnelbanenät, låg & drog oss minst 1h i sängen varje morgon tittandes på "Good morning America" & tog sen en Starbucks kaffe till frukost.


Känns som en dröm bara efter några dagar. Vill aldrig glömma känslan & minnena från allt vi gjorde.

Nu är vi tillbaka i vardagen som ändå är sååå skön & härlig med barnen & allt det där.. För drömmen blir ju inte så härlig om man lever i den hela tiden. Eller hur? Men när vardagen blir för tråkigt & tungt ska jag plocka fram minnena, bilderna & filmerna från vår grymma resa.

Har börjat skriva på ett blogginlägg får nog bli dag för dag inlägg för annars blir det för mycket åt gången. Men först ska jag landa här hemma i allt det gamla vanliga & faktiskt endel nytt!!!! Det kommer jag berätta om så snart jag kan.  

Tror jag får medhåll från Anders om jag säger att om det är en speciell låt som blivit lite av soundtracket till resan: "Happy" med Pharrell Williams. Ångrar fortf lite att jag/vi va för lata för att hoppa ur sängen & åka ner till Times Square den morgonen han spelade LIVE på Good Morning America som spelas in just där .... 

Because i´m HAPPY.....

1 kommentar:

  1. Hi hi, just när jag läser det här så spelar dom "happy" på radion!!

    SvaraRadera