fredag 10 oktober 2014

Hus-häng & nostalgi film...

En fin fredag på alla sätt. 

Beställde 3 filmer från "Hemmakväll" på nätet. Visste inte att dom hade köpfilmer också! Beställde dom i Onsdagskväll & idag låg dom i min postbox. Grymt snabb leverans!
Hörde nämligen "My Sharona" på radio härom veckan & har sedan dess längtat efter att se filmen " Reality Bites" som vi såg ohälsosamt många gånger under gymnasietiden. Nu återstår det att se om filmen är lika bra nu som vi tyckte då...   Dom andra 2 hängde med av bara farten!! ;-D


 Som sagt en toppen Fredag! Äntligen tillbaka på jobbet, alla i familjen är friska & kvällen tillbringade vi i huset hela familjen. Barnen hängde med varsin Ipad efter maten. Medans Anders slipade spackel, vi bar ner kvarlämnade möbler, jag tömde köket på alla verktyg & fick ut tjocktvn i sop-släpet som har blivit stående där och tagit upp all plats.. Shit va tunga dom där gamla tv-apparaterna är. 
Så nästa vecka ska jag måla skafferiet om tid finns.

Godaste falukorv & makaroner någonsin!


Här har vi skåpet som kom med på köpet. 
Har tänkt gå emot alla mina principer och måla det i någon härlig glad färg. Flytta runt hyllplan & lådorna till ena sidan och sätta en rundstång i andra dörren. Ska bli en garderob till Agnes. Tror det kan bli toppen!!


Någon trivs redan toppen i huset..
Olivträdet vinterförvaras i matkällaren där det dagtid är väldigt ljust då solen skiner in genom fönstret stora delar av dagen! 

Alltså våran tvättstuga behöver en ordentlig makeover.. Just nu ser det ut som den tvättstugan dom har i filmen "Drömkåken" m Björn Skifs.... 
Men det får väl funka, det löser väl sig, så småningom!!

Kolla in köket! Liten men oj så mysigt!
Här ska vi bara måla bort den inte så fina tapeten med kaffekoppar på bården. Och sätta någon typ av dekorplast på bänkskivan. Älskar det stora fönstret.

Första blomman har flyttat in.. 
En lite trött Novemberkaktus i hallfönstret.


Såhär ser Agnes rum ut nu med ny vägg..

Och här är Astrids sovalkov...
Ander är så duktig!!

Barnen är så glad över huset och längtar lika mycket som vi till inflyttningen. Dom drömmer & planerar sina rum. Agnes sa en fin sak idag: Det känns redan som vi bor här!!

Det värmer mitt hjärta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar