måndag 27 oktober 2014

Någon väldigt älskad & speciell fyller 5år inatt....

BLOGGEN!!!

Tänk att det är 5år sen jag en jättegravid "vaken-natt" startade Linaheltenkelt.. Det är en av dom bästa grejerna jag gjort. Skulle aldrig ha dokumenterat (både foto & text) så mycket som jag gjort om det inte vore för bloggen. Ångrar fortfarande att jag inte började när jag väntade Agnes.. Men men det är lätt att var efterklok. Nu har jag iaf mycket av Astrids första år "på pränt".

Jag älskar att läsa tillbaka. Bloggen är full av minnen, favorit recept & och annat kul.

Fast en sak som hänt med bloggen senaste åren är att barnen inte tar lika stor plats som första åren. Det har kommit naturligt ju äldre dom blivit. Och nu skriver jag sällan om barnen. Det är en magkänslegrej. Det känns liksom inte lika okej att skriva om & lägga upp bilder på dom längre nu när dom är större. Likadant m Insta & FB. Tänker alltid en extra gång innan jag postar något om barnen.  På ett sätt känns det trist att inte ha lika mycket nedskrivet om dom men samtidigt så känns det inte ok att "hänga ut dom" längre.. Men som tur är får jag fortf fotografera dom mycket. Så hårddisken är full av bild-minnen iaf.

Nu handlar bloggen mer o mer om mig & mina intressen. Men det är väl så livet blir när barnen blir större.. man får mer tid till sig själv & sina intressen.

Grattis Bloggen på 5årsdagen! Jag älskar dig!


Såhär ser förresten bloggens föregångare ut... Boken där jag skrivit om graviditeten med Agnes, förlossningsberättelse båda av mig & Anders, sporadiska inlägg under Agnes 1:a år och resedagbok i bla Thailand när Agnes va 10mån.  Men jag har också skrivit lite under gravid-tiden m Astrid och självklart en förlossningsberättelse om när Astrid kom till världen ...  Sen tog bloggen över...
Hittade den ikväll när vi gick igenom, rensade & packade ner kontoret. Lääänge sen jag läste i den. Så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, läsa & minnas tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar