onsdag 8 mars 2017

Min lediga dag blev förstörd..

Jag vaknade i morse vid 6:30 & kände mig pigg. Kollade nyheterna, steg upp, iväg med ungarna, frukost & så drog jag igång med att kolla film samtidigt som jag vek massa tvätt och började lägga upp kläder till mig & barnen o ta fram resväskorna till helgen. 

Men vid lunch började jag plötsligt känna mig riktigt ordentligt risig. Grymt illamående, mage i uppror o matt.. Mitt katastrof-centra i hjärnan sa att jag var magsjuk o att hela helgen skulle bli förstörd. Men det sunda förnuftet som känner mig såå väl sa att "Näääää du Lina.. Det där är inte magsjuka. Det är ju ångesten".. Så jag tog tillslut ett litet "vitt piller" och 30min senare va illamåendet borta. Mådde så jävla dåligt att jag inte ens tyckte det va jobbigt att ta tabletten (gillar ju inte dom egentligen, KONTROLLBEHOVET U KNOW).  Den är klurig den där ångesten. Att den kan ta så himla fysisk skepnad, bara sådär!! 

När jag tagit tabletten så störtade jag ner i soffan under en filt o kröp in i en bubbla, satte på "vänner" & spelade candy Crush i 2-3h och slumrade en stund på slutet av dom 4h som den håller i sig.

Framåt 17 började jag piggna till igen och orkade fortsätta tvätta.. 
Så nu är vardagsrummet även torkrum. För imorgon kväll ska allt vara torrt o packat & vi ska tidigt i säng då klockan ringer vid 05 på Fredag morgon.. Ser fram emot det. Ska stiga upp o ta mina piller redan då så att jag är på toppen av dom den timmen vi ska sitta på flyget.

Nu hoppas jag att mitt sunda förnuft håller den där jävla skit ångesten borta imorgon då jag ska jobba. Vita små tabletter o jobb funkar inte så bra. :-D 

Försöker så gott jag kan att fokusera på allt det trevliga som ska bli när jag väl klarat av dendär flygresan o landat på Landvetter. Kommer nog vara äckligt stolt över mig själv när jag klarat av en inrikes flygning i ett propellerplan för 1:a gången på 15år!! 

Sen ska vi strosa i Gbg. Shoppa, äta sushi-lunch, checka in, kanske bada & basta på hotellet  för att barnen ska komma ner i varv o ladda batteriet inför konserten som börjar kl 20. Dagen efter blir det go-frukost innan vi checkar ut o hoppar på tåget mot Sthlm vid lunch. Och jag ser också fram emot att se Melodifestival-finalen med min syster o hennes familj innan vi åker mot Gotland på söndag fm. 

Kommer bli en fantastisk helg & julklapp till barnen men också hela familjen. Ingen ångest i världen kan stoppa mig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar