söndag 19 mars 2017

Snart slår jag upp den nya dörren för 3:e året.

I Jan-feb tänkte jag: HUR tusan ska jag hinna & orka ta itu med berget av grejer i loppisen? Kommer jag ens orka eller hitta lusten att öppna innan midsommar? 

I höstas hämtade jag dessutom hem massa nytt som vi bara lassade in och under vintern har jag burit ut ännu mer o bara tryckt in där i boden... 

Men så kommer vårsolen i veckan och med den kom lusten & energin att förbereda, packa upp, städa o göra klart för öppning. Som tur va.. 

Så min lediga Lördag ägnade jag åt loppisen...
Detta mötte mig igår vid 10 tiden!! 10-15 banankartonger o ett gäng kassar med massa nytt men också en heldel damm. Dvs totalt kaos!! Bara att jobba sig inåt & försöka få ordning på kaoset, damma av, flytta runt & rensa bort "hyllvärmare". För här ska det in massa nytt!  
Jag satte igång P3 dokumentär, hällde upp et stort glas ramlösa och satte igång. Igår ägnade jag mig som sagt åt att rensa ur en heldel gammalt, börja sortera det nyinkomna & så smått plocka upp nytt. Loppisen behöver dock minst 10h till innan den är redo för öppning.

Tiden sprang iväg och kl 14 kom jag på att jag inte ätit lunch. Åkte till jobbet (ICA) och hämtade lite kartonger & köpte lunch. 
Åt på stående fot medans jag fortsatte att packa om & sorterade nyinkommet. ICA´s snabbmat är faktiskt riktigt gott. 

Blir minst 5st REA lådor som sparas till "stor-loppisen" som jag tänker köra även i år. Spånar på datum. Lärdom från i fjol är dock att försöka skylta till bra parkering i närheten så det inte blir att folk parkerar längs vägen som i fjol. Blev lite lätt trafik-kaos här i byn då.  

Efter maten blev jag dock sååå himla akut trött. Är egentligen superförkyld (men det låtsas jag inte om) så vid 3-tiden drog jag av "jobb-brallorna", tände en brasa, satte igång en film, kröp ner under täcket i soffan & somnade som en stock.  Så välbehövligt o skönt! 

Är såååå peppad på att förhoppningsvis kunna öppna loppisen i Påsk! Ska bli så kul att se vad kunderna gillar det nya jag packar upp! Det är så mycket fint!

Snart drar "Linas Loppis & Kuriosa" igång för 3:e året i rad! Och det ska bli så kul! Håll utkik på Facebook "Linas loppis & kuriosa". Hoppas snart kunna meddela datum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar