söndag 20 februari 2011

Magiska Gunilla!

Senaste veckan har vi varit uppe med Astrid ca 2 ggr/natt. Vi har testat att låta henne hållas & vi har testat att bara ge nappen. Men det funkar kanske 1 av 5 ggr. Oftast bara SKA hon ha välling. Gråter & pekar på trappen ner.

Dom här 2 nätterna som Gunilla varit här har hon & barnen sovit i deras rum. 1:a natten så vaknade Astrid 2 ggr. Då stoppade hon in nappen så somnade hon om. Dom två "för-skakade" vällingarna stod oanvända i kylen på morgonen. Och nu 2.a natten sov hon NON STOP 18:30-05:40!! INTE ETT PIP ENS!! Sen jollrade hon gulligt i spjälsängen i 1 timme innan hon krävde uppstigning & frukost.

Seriöst!!?? Vad är det jag & Anders gör för fel? Och vad är det för magisk förmåga Gunilla besitter?? (Iofs har Anders lite av den där genen i sig oxå, han har alltid varit bättre på att söva barnen. Men hans krafter är inte lika starka som dom hans mamma besitter.)
Ska bli spännande att se hur natten blir nu när Gunilla åkt hem igen. Vaknar hon överväger jag att TVINGA svärmor flytta in. ;-D

Medans jag skriver detta hör jag hur Astrid håller på att vakna, varit upp & stoppat i nappen en gång men nu gnyr hon fortf då & då. KUL!!!

GUNILLA VÄND BÅTEN & KOM TILLBAKA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar