fredag 4 februari 2011

Whats up!?

Jo så att... här flyter det på och jag försöker hänga med så gott det går. Det är väldigt intensivt att jobba heltid & skift. Upp vid 7, iväg med barnen vid 9, iväg till jobbet, jobba jobba jobba underbemannade & hemma vid 20:30, vika tvätt, kolla tv & somna runt 23-24! Någonstans där emellan hinner jag ibland att andas, duscha & i bästa fall äta. Thats IT!

Vad som hänt annars senaste dagarna då? Skriver i punktform så svävar jag inte iväg!
  • Agnes vaknade härom natten så kl 04 satt jag och hon i köket och pratade dinosaurie tårta som hon skulle ha på sitt kalas när hon fyller år. Och jag ska oxå ha det när jag fyller år. Tjejen har helt & hållet snöat in på dinosaurier. Tänkte kolla om biblan är öppen imorgon så ska vi gå dit & låna dino-böcker.

  • Astrid har börjat försöka säga Agnes namn. Blir mest Ahhh.. ne. Men ååhhhh vad det värmer i hjärtat..

  • Igår stoppade jag in den där hormon spiralen. Gjorde inte alls ont... Då. Utan magvärken kom när tabletterna jag tagit släppte. Oh my!! Så igår knaprade jag tabletter. Ska försöka härda ut utan idag och hoppas att livmodern snart sluta surna över att den fått sällskap. Håller tummarna hårt nu att det här ska funka för mig. Även om det känns lite läskigt att ha ett främande föremål i kroppen. Men det ska jag nog kunna vänja mig vid.

  • Påväg mellan dagis & MVC igår blev jag påkörd av en herre när jag stannat för en stoppskylt. Vi hittade inga skador på någon av bilarna då, men jag tog hans nr. När jag & Anders träffades efter MVC så kikade vi igen & då upptäckte jag att kofångaren bak skjutits in 1-2 cm så det glipade på ena sidan. Så idag ska jag dra förbi en verkstad påväg till jobbet & se vad det kan kosta honom.Frågan är varför vi är så snälla & grejar med allt så han slipper ta det på sin självrisk?? Ja ja! Man ska va snäll. Hoppas det kommer tillbaka någon gång.

  • Min mage mår såååå mycket bättre utan laktos. Och jag börjar lära mig vad jag ska undvika. Så helt plötsligt är inte magen alls så svullen som innan och jag ser inte sådär gravid ut längre utan bara lite degig. ;-) På måndag ska jag & Anders kika in på friskis och komma igång. Yogan har tyvärr flyttat till fredagar så jag får väl testa maskinerna ist.

Nu ska jag surfa lite efter en galonoverall till Agnes sen bär det av till Verkstaden på väg till jobbet..... Det går i ett lixom. Skönt med fredag, fast först ska jag jobba till 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar