måndag 19 april 2010

Älskade vårdguiden.

Har ALLTID fått bra svar och vänligt bemötande när jag ringt vårdguiden. Och flera gånger har det även hänt att dom ringt tillbaka några dagar senare för att se hur det gått och följt upp.. Det tycker jag är imponerande.

Ringde dit idag för att kolla hur många dagar dom små liven kan ha feber innan man bör söka husläkaren. Ingen lust att gå dit i onödan m båda barnen och bli hemskickad utan åtgärd med orden -kom tillbaka om det blir värre eller -Det är bara en vanlig förkylning. Och så känner man sig som en överspänd hönsmamma.

Så istället för doktorn idag som jag först tänkt så tyckte den vänliga sköterskan att vi kan vänta till imorgon istället om febern är kvar då vill säga. Det känns bra.

Självklart litar & lyssnar jag mest på min magkänsla men ibland står man och väger då är det alltid skönt att prata m någon som kan.

EN STOR RÖD ROS TILL ALLA DUKTIGA SKÖTERSKOR PÅ VÅRDGUIDEN SOM SVARAR PÅ NOJJIGA MAMMORS FRÅGOR.

Deras hemsida är oxå bra!

2 kommentarer:

  1. det är säkert bara 3 dagars feber. prova och ge henne glass...hi hi.
    Skämt och sido hoppas hon blir feberfri snart.

    SvaraRadera
  2. Det va med all säkerhet 3-dagarsfeber. Idag är febern borta/lägre & hon är prickig. :-) Gav henne glass intravenöst. dvs JAG äter glass & sen ammar. funkar jätte bra. ;-D Ha ha ha!!

    SvaraRadera