tisdag 13 januari 2015

Ledig Tisdag...

En härlig sak med att vara tillbaka i vardagen är att jag & Astrid återigen har våra lediga Tisdagar!!  Ida har vi slappat hela förmiddagen. Sen åt vi lunch för att sen gå ensväng till dagis. Astrid fick leka med sina kompisar & jag hade ett möte med en av "fröknarna" & Anna-Liisa (Astrids "arbetsterapeut" som tränar bla hennes motorik).. Mötet blev bra & vi alla ser att hon gör framsteg. Blir så glad!! Nästa tisdag drar vi igång leken hos Anna-Liisa igen!! 

Med posten idag kom en katalog över Gotlands grundskolor inför valet av skola i vår.. Astrid va först helt säker på att hon ville gå i GARDA.... Men så ändrade hon sig till Stånga. Vilken tur.. ;-D
Fast hon gillade den stooora matsalen i Klinte oxå...


Sen drog vi in till stan för att göra ett återbesök på öron,näsa,hals för att kolla hennes öron & röret.

Astrid va så HIMLA duktig!!! Hon ville sitta själv i stolen (innan har hon suttit i mitt knä medans jag hållt om  hennes huvud så hon inte ska rycka till..) Hon satte sig tillrätta & la ena armen bakom huvudet.. 

Doktorn tittade, "dammsög" båda öronen & höll på med en lååång spetsig ståltång för att bla plocka ut röret som lossnat men inte trillat ut. Astrid låg helt still trots att det syntes att det va obehagligt ibland. Och när det gjorde för ont så sa hon helt sonika "STOPP" utan att röra sig, då pausade doktorn. Men ändå fick han fortsätta direkt igen... Jag va nästan tårögd när hon va klar. SÅ HIMLA GRYM min stora tjej!!! Öronen såg jätte bra ut & vi behöver inte komma tillbaka. Astrid fick välja 2 saker ur lådan då hon varit så duktig. Hon valde 2 tatueringar! En till sig & en till Agnes!!!! Hon är verkligen en underbar människa den där 5åringen vi har!!

Nu ska jag rensa ut handväskan & packa nessesären till weekend resan... 

God kväll på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar