söndag 11 januari 2015

Så Peppad...

På Torsdag morgon åker jag, Anders & 5 par till iväg på en Weekend. Det är en present från oss alla till 2 av männen som fyllde 40år under 2014..

Destinationen är hemlig för "födelsedagsbarnen" så jag kan ännu inte berätta vart vi ska.. Även om jag inte tror dom läser detta...

Men det spelar ingen roll vart vi åker. Vi hade kunnat åkt vart som helst. För det ska bara blir så himla roligt & härligt att komma iväg. I hela 4 dagar ska vi umgås, ha kul och äta & dricka gott med 10 goda vänner utan alla barnen. För tillsammans har vi 6par nämligen 16st barn!! Så ni kan ana att på våra "sammankomster" sitter vi sällan allihopa ner samtidigt & man blir ofta avbruten. Men så får det ju vara under småbarnsåren.. Men därför känns det så spännande & lyxigt att bara få hänga med BARA dom vuxna en helg. Är övertygad om att 40-åringarna också kommer uppskatta resan lika mycket som vi andra.

Ikväll har vi packat det mesta & det sista ligger i tvättmaskinen/hänger på tork. Visst det är några dagar kvar men innan man vet ordet av är det Onsdagkväll.

På Tisdag kväll kommer våra "super Nannys" (min mamma & pappa) med båten.. Dom ska tillsammans med mina grymma svärföräldrar ta hand om barnen medans vi är borta.

Så nu blir det en kort jobbvecka med jobb endast Måndag & Onsdag. Imorgon blir som det alltid är på Måndagar lite hektisk men kul med ny vecka & nya kampanjvaror.  Tisdagen är ledig dag men den innehåller ett besök på öronmottagningen i stan med Astrid. Ska bli spännande att höra hur det ser ut. Undrar om röret är kvar?

Så nu kör vi en härlig & lyxig vecka med lite jobb och vardag men desto mer nöje, äventyr & häng med fina vänner!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar