söndag 23 september 2012

Alla goda ting är 3: God mat, god dryck & gott sällskap!

Igår unnade jag & mannen oss en helkväll med goda vänner. ännu en gång: Tusen tack  till Gunilla & Lisa som tog hand om barnen.

Vi började med några öl & discobowling.. Super kul! Vi kom nästan lika.. :-D 

Precis när vi bowlat klart joinade våra vänner Frida&Anders oss och vi drack någon öl till. Sen tog vi taxi till stan. Tiden fram tills då vi hade bord på Surfers slog vi lätt ihjäl på "Amarillo" mittemot. Snyggaste toaletten & massa spännade ölsorter. Jag drack en tjeckisk lager på fat som hette ZUBR. 
När klockan va 20 blev det supersmarrig middag på SURFERS. Dom serverar mat från Sichuan provinsen i Kina. Det funkar så att man beställer massa olika smårätter & äter tillsammans vid bordet. Blev Räkbollar, Bang bang kyckling, Fritterad tofu, sojabönor marinerade i chili & ingefära mm mm och så avslutade vi med att beställa in varsin räkboll till.  :-D


Efter maten drack vi irish coffee. Det blir man varm & glad av. ;-D


Sen gick vi vidare och letade upp ett lagom trångt ställe. Blir alltid så glatt övveraskad över att det faktiskt är väldigt mycket folk ute i Visby. Krog&restaurang utbudet är väldigt stort även efter att säsongen är över. Där satt vi & pratade och tog några öl till innan det va dags för mig & Anders att ta 23:50 bussen till Stånga! 
Bussresan tillbringade vi sovandes mot varandra. När vi kom till Stånga ÖSTE regnet ner.. Vi små sprang hem, tände en brasa & bäddade ner oss i soffan. Somnade direkt till ljudet av sprakande brasa & smattrande regn. 
"Dagen efter kvällen före" tillbringade vi förmiddagen där i soffan tittandes på film & ätandes chips. Magiskt att hälsa på lite i "livet före barn". Lika magiskt som att mötas av glädje tjut & kramar några timmar senare. Det bästa av två världar helt enkelt.

Det kunde inte blivit bättre.. Nu är batterierna någolunda laddade. På Onsdag drar jag & barnen till Blekinge medans Anders drar till Sthlm för öl&Wiskey mässan med en kompis!!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar