torsdag 27 september 2012

Hunnit med mycket idag...

Vaknade och kände mig utsövd redan vid 06 och kunde inte somna om. Astrid sov hos mormor&morfar så jag låg kvar och gosade lite med Agnes.

När vi alla sen vaknat till, frukosterat & klätt på sig åkte vi till Kristianstad (Staden där jag gick i gymnasiet+1 extra år bartender.) Jag bodde där 3av dom åren. Första 2åren i student korridor & sista året delade jag och min syster lägenhet där. Vilka roliga & galna år. Lite nostalgitripp då det va väldigt länge sen jag va där.

Blev lite kläder till Agnes & stövlar till båda. Agnes växer något gaaalet på längden. Hon hade inga jeans kvar som inte va lite för korta. Hittade finfina grå med svarta stjärnor på Nameit som faktiskt passade hennes långbenta smala kropp. Treggings på Kappahl är för stora & pösiga i midjan för henne i stl 116. Så nu när jag äntligen hittade en bra modell så beställde jag även hem ett par turkosa som va slut i lager men som hon tog hem (mamma får hämta & leverera). Tyvärr va dom i senapsgult helt slut överallt (även på nätet). Idag köpte jag även för första gången ett "Småfolk" plagg till barnen. Först nu när Agnes äntligen blivit lite äldre, inte slabbar så mycket när hon äter & inte växer jättemycket i överkroppen iaf  tycker jag att det kan va värt att lägga 250kr på en tröja. Blev en härligt rödrosa med elefanter..
Sen fyndade jag playmobil på EKO-hallen. Ett hus med massvis med delar för ynka 199kr. Roliga är att i flertalet av fallen då jag hämtar barnen på dagis så sitter oftast iaf en av dom och leker med just ett sådant hus. Jag gillar playmobil. Det är neutralt & finns i massa olika former & teman. Sett att det finns med dinosaurier. Det skulle Agnes älska! Ungarna älskar det!


Jag har tänkt köpa dr Martens ett tag men har inte riktigt känt att jag kunnat motivera skor för 1500kr. Så idag köpte jag "kopior" på Skopunkten. Just nu står dom nere och sprayas då&då med inpregnering. Det gjorde jag inte på sista kängorna jag köpte på "3 för 2" och dom va inte så kul framåt Januari. Hoppas dom ska hålla vintern ut iaf.

Imorgon blir det en ordentlig tur i svamskogen på egen hand!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar