söndag 1 juni 2014

Bästa familjedagen..

Igår kväll kom Anders hem från Metallica konserten i Sthlm. Jag hade bestämt sen innan att JAG skulle på Auktion i Klinte. Men kände igår att jag nog ville ta med hela högen när vi väl va samlade. Så det bar av till Klinte med man & barn i släptåget. Vi träffade fina härliga familjen Vikström & spanade runt lite i lådorna men hittade inget som gjorde det värt att stanna resten av tiden. Fyndade dock en sådandär IKEA PS "värmeljuskedja" för 20kr i den intilliggande loppisen.

Vi drog vidare mot Auktionen i Smågårde. Fanns lite fint men det fick va.. Att stå & vänta i 1h på kaffekoppar som ändå kommer bli dyra & som inte får plats i skåpet känns värdelöst. Så vi drog vidare.
Inom Lilla Bjärs för att se om menyn passade våra lunchsugna magar. Såg underbart ut men passade inte barnmagarna så vi drog till LEVA. Valde bort den galet dyra buffén (225kr/pers är lite väl enligt oss) men hittade goda grillade mackor & pannkakor till barnen till ett lite trevligare pris. Och med glada barn som åt utan bråk, stekande sol & en kall mellanöl gjorde det inte mindre trevligt. 
 Barnen lekte i lekparken både före o efter maten så jag gick in i butiken & unnade mig 2gamla nr av HUNGER & ett Levain bröd. Inte billigt men absolut värt det enligt mig.
Liljekonvalj buketten fyndade jag i skogen under min & Emmas trevliga kvällspromenad.

Från stan körde vi återigen söderut via Hörsne där min ex kollega va med & ordnade Loppis i Bygdegården. Vi kom sista timmen så jag hade väl inte förväntat mig att hitta något. Men tji fick jag när vi kom därifrån med 2 tyska vaser varav ena 45cm hög, en ursnygg koppar "grej" ca 30cm i diameter (vi diskuterade vad den kan va till. Jag tror på något med ost men efter lite fundering kan det likväl vara till att göra pudersocker mönster på en kaka) & en liten väska/stor börs... Underbara koftan hittade jag på en "hemmahos-loppis" i Dalhem för 20kr. 
Och så dessa 2 underbara fåtöljer . Det va Anders som köpte dom. Jag är så feg på att köpa möbler iom vårt begränsade utrymme hemma så hade jag varit ensam hade dom inte följt med. Tur att han inte tänker som jag. Älskar fåtöljerna nu. Ångrar dock lite att vi lämnade Teakbordet i hörnet. Men men vi har faktiskt redan ett soffbord. Hoppas Martina knep det.

Från Hörsne till Ljugarn där barnen skulle få bada som vi lovat. Blev några snabba dopp som blev mer vågade för varje gång & fina sandänglar. Jag fattar inte hur dom gör det för vattnet va ISKALLT!!!

Ångrar inte en sekund att jag tog med  hela familjen idag & lämnade tvätthögen och dammet hemma. Vi har haft en UNDERBAR dag tillsammans. Glada barn & glada föräldrar och massa fynd & god mat. Kan inte bli bättre!!  

Bästa dagen på länge! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar