tisdag 24 juni 2014

Har fått ett "Sommarjobb"...

Förra veckan fick jag ett telefonsamtal med en jättespännande förfrågan. Jag funderade (i typ 3 minuter) & spånade massor under midsommarhelgen och tackade såklart JA!!

Så nu står det klart! I sommar ska jag blogga om Gotlands loppisar på en stor Gotlands-sajt. Det är en stor ära, ett rent nöje & en kul utmaning att få göra detta. Ska bli så spännande & roligt.

Så tidigt imorgon är det jag som packar in kamera & en kaffe-termos i bilen och drar norrut för att börja mitt uppdrag att utforska, lokalisera & dokumentera allt ifrån garage-loppisar & tillfälliga "stor-loppisar" till bra "fasta" loppisar.

Jag har varit på endel loppisar på ön men lååååångt ifrån alla. Så jag har alltså massor outforskad mark framför mig! Tänk vilken grej att vara "tvungen" att leta loppisar. Det uppdraget passar mig utmärkt.
Kan omöjligt hinna med ALLA loppisar som finns här på ön sommartid. Men ska göra mitt bästa. Så tips om bra loppisar mottages gärna.

På Loppisbloggen kommer jag att tipsa vart det händer inför helgerna (då dom tillfälliga loppisarna är som flest) men även visa vägen till bra garageloppisar & fasta "loppisar", ge tips & trix att tänka på inför stor-loppisar och självklart visa mina inköp och förhoppningsvis några riktigt bra fynd.

Så håll utkik här & på FB för inom 2 dagar hoppas jag att bloggen kommer upp & mitt första inlägg kommer publiceras!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar