fredag 27 december 2013

Julen..

Julen blev som jag önskat: lugn & skön med trevligt sällskap, god mat & dryck.

Förutom kuppen mot mig då jag med "tomte-fobi" tvingades krama om tomten. Jag gillar verkligen inte maskerade människor men tomten är något man "Måste" gör för barnen. Och trots en stel kram fick jag massa fina klappar.
Tur att det fanns några som uppskattade tomtens insats.. Endast Astrid va lite skeptiskt!

Dock satte julstressen på jobbet sina spår i mig. På Julafton slocknade jag redan 21:30 med Astrid och dagarna efter har jag varit rätt trött & slak. Först idag efter lunch som jag började komma tillbaka. Att jobba i kassan på matbutik är nog ett av dom stressigaste jobben runt jul. ALLA ska handla mat & det är inte lite!!! Dagen före julafton va det gaaalet & jag va helt paj när jag lämnade jobbet.

Men trots att jag varit seg så passade det ändå väldigt bra i vår sköna jul-lunk. Vi kollade film, lekte med barnen, bastade, slumrade på soffan (jag), åt lunch hos svärföräldrarna & spelade spel. Underbara dagar & det va med lite ångest jag gick tillbaka till jobbet redan på annandagen. Bytte dock till mig dagpass istf morgonpass för att få ut mest tid hemma med familjen, lugn&skön morgon & för att slippa "borde gå och lägga sig" stressen kvällen innan. Inga OB-pengar i världen är värt mer än tid med familjen...

Nu har alla åkt hem igen & lugnet har lagt sig & det känns lite tomt.

Ännu en härlig jul med mina nära & kära.

Nu väntar 3 lediga dagar med min lilla familj. Vi ska skrota runt hemma, lägga sakerna på rätt plats i köket ;-D  & har planer på att åka skridskor. Mycket mer än så behöver vi nog inte.

Hoppas ni får en lika fin helg som jag tänkt att ha....


4 kommentarer:

  1. Åh fina du. Jag förstår precis vad du menar. Denna stress gäller nog de flesta inom handelsyrket. Jag e helt paj i skallen...jobbade 8-2030 dagen innan julafton med sjukt mycket röj i butiken och sedan rea som skulle fixas inför mellandagsrean...och dessa 3 dagar med rea sätter sina spår...är helt färdig som artist men det är bara att bita ihop och fortsätta....kram på dig finaste du <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det va helt galet men ändå kul fast såååå utmattande!

      Har en syster som är butikschef på JC i Sthlm & har förstått att REAn inte är att leka med. Lyxigt nog "slapp" hon rea starten i år för första gången på mååånga år! Så värd det & så glad att dom inte åkte den 25:e som oftast!
      Hoppas du hittar tid för återhämtning & omladdning!

      Kram

      Radera
  2. Ha Ha förstår att vi har stört din "ordning" /Mamma o pappa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni har inte stört min obefintliga ordning alls. Utan snarare förgyllt den! KRAM!!

      Radera