söndag 5 augusti 2012

Söööööndag - ljuuuva lediga daaaaaag....eller nått.

Fått sova tills jag vaknade (kl 9) och ätit frukost i lugn & ro. *fågelkvitter* Så skööönt att inte behöva stressa iväg till dagis eller jobb. Sen skulle vi iväg och kolla efter svamp & blåbär.   *tänk er ljudet av när stiftets dras av vinylskivan*   Precis när vi är påväg kommer Anders på att: Visst faaaan det skulle ju vara visning idag. Ringer mäklaren & när jag hör honom säga "Ses om en halvtimme då...." då va lugn&ro ett minnen blott.... Paaaanikstäda & 10 min innan utsatt tid dyker både mäklare&spekulanter upp... KUL....  :-/

Skogsturen med barnen blev inte så lyckad. Astrid bröt ihop efter att hon inte fick bada i träsket & jag hittade inte ens några blåbär. Trots att jag nu va i "rätt" typ av skog. Så vi åkte och tröstköpte lite kött att grilla ikväll. Ska bli kul att testa dessa. Hört mycket gott från kunder.


Nu har jag landat igen, 3 timmar senare. Så nu ska jag börja tvätta & lägga undan det som ska packas.. Om 5dar bär det iaf av på semester...DÅ ska jag iaf ta det luuugnt, plocka svamp  bär utan stresssyndrom..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar