söndag 19 augusti 2012

Söndagens äventyr....

Lämnar ett gråmulet Tegelstrand för attt gå på Gårdsauktion i Strömstad. Wiiieee! Kommer dit & upptäcker att det bara va SKIT!! Några har köpt ett dödsbo, plockat gosakerna, vill bli av med resten & annonsera ut Gårdsauktion även om det va på deras gård där dom oxå hade en skitloppis med överpriser. Sur jag blir på sånt!!

Så vi drog utomlands... Till Norge! Men så kände vi att varken vi eller ungarna nog va så sugna på att åka till OSLO så vi vände & åkte till "Nordby köpcentrum" I Svinesund. Köpte gaaaalna mängder godis. Ungarna va i himlen..  

Sen precis när vi lastade in ungarna i bilen fick jag syn på en stooor skylt att butiken "Söstrene Grenes" fanns i huset. Lämnade man & barn i bilen & ruuusade in!! Älskar butiken!! Trodde den bara fanns i Köpenhamn men tydligen både där & även i Oslo. Och till min lycka berättade tjejen i kassan att dom nog ska öppna i Sthlm oxå!!!!  Underbart!!
Kom ut med en massa bra-ha saker. Cellofan-påsar, snygga papper, presentpappar, ljus & en grym liten ihopfällbar tumstock att ha i nyckelknippan.



Sen åkte vi därifrån men så fick jag en kris & bara va tvungen att vända om & köpa sjalen jag inte kunde glömma..... 
Nu är vi hemma sen några timmar. Tegelstrand mötte oss med sol. Så vi har fiskat krabba med grann-tjejerna. Krabborna vi fick i morse är nykokt & nu ska jag ut och sätta mig i kvällssolen!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar