måndag 17 december 2012

Hur mitt liv speglas i min handväska!!

Alltså!! Mellan varven bör man (eller iaf jag) plocka ur & rensa ur sin handväska. Brukar vara rätt bra ordning med börsarna för små saker och med rensning minst 1ggr/vecka. Men senaste veckorna har mitt liv varit KAOS iom sjukdom, julmarknader & man som jobbar hela veckorna på fastlandet. Så i minst 3-4veckor (kan vara 5-6 veckor oxå) har jag bara tryckt ner random saker i handväskan och inte hunnit/orkat bry mig om att ta itu med den. Jag har inte ens försökt hitta något i den utan bara tryckt i mer saker i fall att det inte finns där redan och släpat med den till jobbet av gammal vana.

Men idag fick jag nog, kavlad upp armarna och vände väskan upp & ner på köksgolvet.
Ser ju ut som värsta "pillertrillaren" men ha i åtanke att jag va dunderförkyld för typ 3-4 veckor sen. Lägg märke till hårsnodden från förr i tiden då jag hade långt hår.... 4ST pennor? 2 handkrämer, kvitton& snorpapper :-S & C-bruset som jag köpte för att häva UVI förrförra veckan...
Nu är väskan återigen lätt som en fjäder & Apoteket har fått flytta in i medicinskåpet. 

Grejen är att iom att väskan blivit fullpackad så spred det sig även till jackfickan. En strumpa, en knölig tjuga, åtskilliga inaktueller inköpslistor & mynt+kundvagnspoletter som va ihopklistrade av ett gammalt tuggummi (man ska inte slänga något på marken) som jag lagt i en alltför tunn näsduk..

Lite mer kontroll i väskan iaf.. Livet då? Jo, fortfarande omskakat, sårigt, fullt av eftertänksamhet, stressigt & massor "vill göra" som jag inte kommer hinna men nu med en liten skväll lycka/lättnad och med julig toutch! Jobbar MASSOR i veckan (mer än dubbelt upp mot en vanlig vecka senaste tiden) men det är det värt då kan jag vara ofrivilligt ledig nästa vecka utan att känna panik över pengar som jag inte tjänar. Fast nästa vecka ska dock berikas med något så mycket viktigare än pengar dvs TID MED FAMILJ!!!  

2 kommentarer:

  1. Haha jag kunde inte sagt det bättre själv med ditt inlägg. Ska nog faktiskt för skojs skull lägga upp precis ett sådant här inlägg :) herreguuud vad s*it man stoppar ner överallt.

    Du har ju fått det jättemysigt hemma med dem bilderna du delar med dig. Och vad gullig lilla tjejen är som hjälper dig med bakningen.

    Ha en underbar vecka och se nu fram emot din lediga julvecka <3 då får du ladda batterierna...mina batterier...hmm...dem får laddas på semester...i sommar...haha ;) :P kraaaaaam

    SvaraRadera
  2. Haha! Vilken klockren bild på väskan!!
    Man känner verkligen igen sig.....

    SvaraRadera