fredag 7 december 2012

Veckan....

.... Detta har varit värsta veckan i hela mitt liv... På riktigt alltså! Det har hänt något med någon jag älskar! Varken vill ,orkar eller kan skriva mer om det. Kanske längre fram, kanske inte. Men det kommer färga av sig här framöver, hoppas & tror ni har förståelse för det!

Och som "grädde på moset" har min äldsta dotter antagligen spolmask. Fick ett samtal på jobbet från en skärrad fröken. :-) En stor eloge & ursäkt till dagisfröken som fick äran att "upptäcka" detta. Bildgoogla om ni vågar! Vi pratar 20-35cm  :-D  Så nu äter hon tabletter som hon sväljer med bravur för att utrota ev fler maskar, ägg & larver.

Och som "smör på grädden på moset" så vaknade jag imorse med blödande urinvägsinfektion. Anade i måndags & självmedicinerade med tabletter från i somras, symtomerna försvann men igår anande jag ett återtåg & i morse va det ett faktum. Lämnade lilla på dagis, ringde jobbet & sa att jag blir sen, till VC i Hemse, lämna ett urinprov med julstämning (rött), snabbsänka som va toppen, träffa läkare, recept, apoteket, jobbet!!  STOOOR eloge till Hemse Vårdcentral som trots personalbrist lyckades peta in mig & hjälpa mig.

Nu är det fredag! Middag med min älskade man.

Helgen kommer ägnas åt Stånga Julmarknad där jag ska dra mitt strå till stacken! Hoppas på lite nysnö & att söndagen blir solig & kall!!

3 kommentarer:

  1. Hej finaste du. Det gör så ont i mig när jag ser att du fått urinvägsinfektion. Detta är bland det värsta som finns, om du nu har oturen att få jätteont av detta :((
    Ett tips från mig är att försöka bli av med den på egen hand, med antibiotikan så riskerar du att få återfall. Jag har haft sjukt jobbigt med detta tidigare och nu har jag varit utan det i *peppar peppar* 8 månader. Stor kram på dej.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade ofta urinvägsinfektion innan jag fick barn (5år sen) men inte sen dess förän i somras igen. Vet varför jag får det ;-D slarv från min sida. Och jag känner tidigt symtom & ibland går det att häva m surt & mycket vätska men ibland får jag ta till doktorn & tabletter. Blir snabbt blödande men i övrigt mår jag som vanligt fast visst gör det ont & är jobbigt att springa på toa hela tiden. Men symtomen släpper snabbt efter 1.a tabletten.
      Hoppas du haft en fin helg.

      Radera
  2. Det är jobbigt när någon i ens närhet inte har det bra, hoppas det ordnar sig!
    Hu för mask i magen!! Duktig tjej som tar tabletter då!

    SvaraRadera