tisdag 12 februari 2013

Första besöket...

Idag va jag & Agnes på öppethus här på Skolan i Stånga.. Agnes va så peppad & nyfiken. Vi promenerade dom 200m dit i galet snöväder, lekte lite på gården sen ville Agnes gå in. Precis när vi kom in & träffade på några av hennes vänner och några fröknar + rektorn blev hon lite blyg men någon minut senare hade hon lämnat min sida och jag såg att hon tagit sin troligtvis blivande frökens hand & gick på upptäcktsfärd...  Jag är så galet stolt över att hon är så social & trygg.

Vi gick alla på upptäcksfärd i skolan & hälsade även på inne på Dagiset (där tjejerna tyvärr inte fått plats) där träffade Agnes på ännu en kompis, fina lilla Esther som gav henne en kram & visade runt.
Sen hängde vi mycket uppe där Lekis & "nollorna" är mest... Agnes lekte med dinosaurier, va i "vrån" med nyfunna och gamla vänner sen  fick hon en lektion i hockeyspel av en skol-kille och hon va jätte impad av snickeriverkstaden med spikar & hammare!!!! och berättade för fröken om sin "Popererade" Vinga som byggt en bil med henne.

I mina ögon verkar skolan PERFEKT!!  Härlig förtroendeingivande rektor, maten lagas från grunden (så gott det går) på plats, alla fröknar verkar så bra & lokalerna är luftiga, inspirerande & fina!


Agnes är så redo för att börja förskoleklass... Och jag har fortfarande svårt att förstå att min lilla förstfödda har blivit en så stor tjej!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar