måndag 11 februari 2013

Jag är sämst...

SÄMST på att ta det luuugnt & vila. Visst ibland kan jag vara bättre och verkligen sova bort halva dagen eller ligga och läsa en tidning eller kolla en heeeel film! Men det är sällsynt att jag får ro till det..

Igår kände jag mig hängig, frusen & stel hela dagen på jobbet. Satt där i kassan & drömde om att skynda hem & hoppa rakt ner i sängen. MEN... Istället handlar jag i godan ro på jobbet, kör hem, drar igång en kökspimpning light då jag rensar upp i fönstrena, drar ner lakanen vi haft som gardiner för att hålla värmen, skurar av bordet, sätter nyköpt blomma i kruka, dammsuger mm mm ... Strax efter 23 är det jag som tänker kolla en film i sängen men somnar innan 10 min av filmen gått.

Idag känner jag mig typ samma som igår men utan huvudvärk men plus nysningar ala Disney. Jag lovar mig själv dyrt & heligt att krypa upp i soffan och jag lyckas i typ 5min.. Sen drar jag istället igång & sorterar ur barnens byråer, viker tvätten, kokar ärtsoppa & tvättar..

Känner iofs liite panik över att bli sjuk nu när Anders jobbar i Sthlm till på Torsdag.. Esberitox kur påbörjad!

Och på Onsdag när det är dags att åka till jobbet igen så kommer jag undra vaaarför jag inte vilat när jag varit ledig..  Varje gång!!!

Men matbordet och köket blev mycket trevligare iaf...  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar