torsdag 26 februari 2015

En helg full av bra energi-källor...

Och jag pratar inte om Chiafrön eller någon annan sorts "Superfood"...

Utan tid på tumanhand med min man & vänner...

Imorgon efter jobbet hämtar Anders mig och det bär av in till Visby för middag med vänner. Det har varit bokat sen förra veckan. Jag trodde vi skulle ta sista bussen hem. Men innan Anders åkte i måndags morse pratade han om att boka hotellrum... Och i måndagskväll fick jag en kopia på bokningsbekräftelsen via mail. Anders hade bokat en SVIT till oss...

Som vi ska njuta av dom 18 timmarna vi har i sviten. Imorgon kväll ska vi gå till favorithaket "Surfers" (längtar redan efter den smakrika & galet GODA maten) där vi ska äta med vänner som det va alldeles för länge sen vi såg. Sen tror/misstänker jag nog att det blir ett eller två stopp till efter det. 
Sent på natten ska jag krypa ner mellan svala krispiga hotellakan, sova tills jag vaknar & när jag vaknar ska jag nog somna om lite igen.. Undra om man inte kan få hotellfrukosten upp till rummet?? 

Så himla välbehövligt då Anders varit mer borta än hemma senaste månaderna... Ser fram emot att få prata ostört med min man & vänner och lika ostörd sömn. Att bara få vara vi 2 vuxna är så efterlängtat iaf av mig som ensam haft barnen & det ansvaret runt mig all min fritid senaste tiden. Är svältfödd på vuxenprat & att bara ha mig själv att tänka på!!! 

Men min helg tar inte slut där..
På Lördag kväll vankas det 80-90-tals fest på "kvarterskrogen" aka Gumbalde gårdskrog. Jag ska dit med ett gäng snygga tjejer. Vi ska äta gott, kolla Mello på storbild & sen dansa till 80-90-tals musik natten lång!! 
Anders däremot ska få hänga hemma med barnen på lördag kväll & få tid med dom innan han åker igen på Söndag eftermiddag... Nästa vecka blir längre än vanligt då han åker redan Söndagkväll & kommer hem igen först natten mellan Fredag & lördag. 
Men efter denna helgen tror jag att jag kommer vara fulladdad av energi efter tid med min älskade man & härligt häng med mina fina vänner!! Fast kanske lite trött, men det får det vara värt!! 

Laddad på att bli uppladdad!!

1 kommentar:

  1. Vet precis hur det är att ha två barn alldeles för sig själv. Jag har tur som är mammaledig. Hade jag skött hela hemmet och barnen samtidigt som heltidsjobb så hade jag blivit knäpp! Njuuuuut! Ha underbart kul och sov så gott!

    SvaraRadera