onsdag 4 februari 2015

Nej till Cancer!!

Idag är det faktiskt på dagen 2år sen vi fick besked efter pappas cancer operation. Läs om det HÄR!

Det känns så länge sen jag fick det där fruktansvärda samtalet från mamma i början av December 2012. Då rasade min värld ihop & jag också där jag stod och stekte fläsk. Satt på golvet med telefonen i handen och va så sjukt rädd & arg.. Man känner sig så maktlös. Sen började jag läsa på lite om pappas typ av cancer. Sansade mig & bestämde mig att tänka positivt så långt det gick. Vi skrattade åt cancern, pratade massor & självklart grät vi endel och blev om möjligt ännu tightare som familj.
Sen väntade operationen i Januari & därefter besked om ev spridning & åtgärder just den 4 Februari 2013. Pappa kämpade på under cellgifterna som följde och blev klar precis innan Maja & Joels bröllop Augusti 2013. Det va jobbigt att höra & se hur pappa kämpade och stundtals mådde dåligt under gifterna det där halvåret. Det dom får är inte vitaminpiller precis.

 Nu 2 år & 2 månader efter det där jävla beskedet så är jag hoppfull. Men ändå så finns det i tankarna. Kanske inte varje dag men någon gång i veckan så slår det mig faktiskt att min älskade pappa haft Cancer.

Det glädjer mig att se hur mamma & pappa nu lever livet fullt ut & njuter. Jag tror delvis att det är tack vare cancern. Dom reser, hittar på saker, hälsar ofta på här på Gotland & hos syrran i Sthlm! Och snart kommer deras 3:e barnbarn!!

Fuck You Cancer!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar