onsdag 11 februari 2015

Tror/hoppas att det vänder nu...

I morse va jag iaf lite piggare än igår... Men jag har ändå mest legat i soffan idag. Spelat Soda Crush, kollat en film, kollat massa "vänner" avsnitt, slumrat lite & FaceTime:at lite med min kära man...
Saknar honom så galet mycket men samtidigt är jag sååå glad över att höra hur härligt dom har det.. Trots att stackarn fortf är förkyld & hostar. Idag har dom varit ute och dykt, Ander snorklade dock bara men det hade varit häftigt det också.. Liiiite Avis.. 

 Men jag har också orkat tömma&ladda om diskmaskinen, startat någon tvättmaskin och faktiskt rengjort & avkalkat kaffebryggaren.. Den blev som ny... Super Woman... eller inte...

Har knappt lämnat huset senaste 3 dagarna.. Bara varit ute med soporna & matat/vattnat kaninerna trots det ljuvliga "vår-vädret" vi haft. Såg påväg till skolan att det börjar dyka upp massa snödroppar längs husknuten. Lite väl knasigt..

Men i eftermiddags kom jag äntligen UT en stund då min vän kom förbi med min spark som jag lämnade hos henne efter en trevlig vin-kväll för någon månad sen när det för en gång skull fanns snö här på Gotland. Va faktiskt skönt att komma ut i friska luften & få prata lite strunt. Hon den där fina Cillan ringde också 10min innan & undrade om jag ville ha något i affären. Fin vän den där bruden.. 

 Och sen gick jag & hämtade barnen på dagis/skolan för 1:a gången denna veckan! Och träffade ytterligare 2 fina varma vänner! Vad skulle jag vara utan alla dessa fina kvinnorna jag har i mitt liv?

 Efter hämtningen faceTime:ade barnen med Anders & killarna nere i Thailand. Sen beställde barnen PyttiPanna till middag.. Så jag åkte till affären/jobbet för 1:a gången denna veckan. Mina stora flickor stannade hemma själva & kollade film.. Köpte "Krögarpytt", en pyssel bilaga, coca cola, yoggi, Apelsiner, nytt rör med Berocca Boost & en flaska "Chi San".... Och i postfacket låg nya numret av "RETRO" & Autogiro blankett från Cancerfonden. 

Massa bra "Bensin" till mig!!

Efter den delikata middagen (pyttipanna & stekt ägg) & en "Chi San" shot kände jag mig nästan som mitt gamla vanliga JAG. Så ikväll har jag & barnen dansat framför datorn till YouTube klipp m Bruno Mars "LazySong", Taylor Swift "shake it off" & Gummibear och mitt i allt detta stannade en skåpbil från HemDeli på vår gård. Visste inte att detta fanns. Vilken genial grej, speciellt för oss på landsdbygden. Jag följde gladeligen med mannen ut i bilen & gick därifrån med en stor fin djupfryst bit Skrei Torsk. Den ska jag tillaga när Anders kommer hem. Och när Svärmor nattade Astrid gjorde jag & Agnes hennes läxor.. 

Känner mig piggare än på länge... Kanske att det är 3 dagars vågrätt läge, "chi san", 1kg apelsiner, varma kramar från vänner, stort stöd från svärpäronen eller frisk luft som gjort susen.. Eller alltihop.. Jag är fortf inte 100% jag men iaf 65% och det får duga efter att ha varit på mindre än 10% i 3 dar. Vet inte vad detta va. Första timmarna på måndags förmiddagen trodde jag det vankades magsjuka men när det inte blev mer än olustkänsla, svagt illamående & svaghet så började jag tvivla. Något va det & det va INTE trevligt.. Men jag orkar inte analysera! Jag mår lite bättre & imorgon VILL jag jobba. 

Ikväll har jag varit uppe senare än på väldigt länge. Njutit av egentid med en tidning & "Sveriges Mästerkock" & "Bridget Jones". Nu ska jag blanda ihop min Chiapudding sen krypa upp bredvid min fina sovande Agnes & sova lika gott. Längtar efter jobbet, att vara en bättre mamma & hoppas att jag vakna ännu piggare imorgon.  

The only way is UP!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar