måndag 25 januari 2016

gott nostalgiskt slut & bra energisk start..

I lördags kväll tog jag & Astrid sparken bort till Emma & Esther. I ryggan hade jag en bunt med skolkataloger o några öl. Så tog vi 2 tillsammans en "walk down Memory-lane" medans barnen lekte!! 

Tänk att vi två gick på samma gymnasieskola i 3år, vi kände inte varann o jag kan inte säga att jag minns henne (men Emma minns tydligen mig).. Och nu 20 år senare bor vi i samma by på Gotland, är goda vänner och är gifta med varsin gotläning som dessutom är gamla barndomskompisar.. Tänk va världen är liten!! 

Denna veckan är Anders hemma!! Hur härligt som helst!

Så nu flera månader efter att stommen va klar så kom själva inredningen på plats. Tack Jocke & Josefine för att vi fick er avlagda garderobsinredning! Ikväll flyttade jag in. Nu är det bara belysning, dörrar & en spegel på insidan av ena dörren som ska på plats! 

Ikväll har jag fortsatt örhänges-verkstaden..
Slipat som en tok, limmat & filat... Så rogivande & roligt att göra något användbart av alla snygga loppisfyndade knappar...

Ett litet smakprov av några av dom som är klara.
Mina favoriter är dom där små knottriga guldfärgade. Har fler av dom knapparna så jag kommer nog behålla ett par.

Nu börjar det klia i loppis fingrarna. Vet att det råder kaos därute i boden. Proppfullt av lådor & möbler.  Längtar till April då det är dags & förhoppningsvis bra väder nog att ställa iordning för att kunna öppna i Maj.

Får väl lägga energi på örhängen sålänge o snart är det dags att dra igång att förgro en massa till köksträdgården också. Dock ska det byggas om ordentligt där ute i köksträdgården o "snigel-säkras" så gott det går. Men jag skulle ändå vara glad om det kunde vara vinter med snö & minusgrader fram till Mars ändå. 

Energin & lusten är på topp igen! 

1 kommentar:

  1. Hi there, I want to subscribe for this blog to get hottest updates, thus where can i do it please assist.HD Wallpapers

    SvaraRadera