lördag 2 januari 2016

Ensam!!

Igår: "dagen efter sista kvällen på året" vaknade jag vid 9 & fick sällskap i soffan av Astrid som ville se "Insidan ut" förr femtioelfte gången. Inte mig emot. Vi åt frukost sen slumrade jag bredvid henne under ett varmt täcke. Kände mig ändå oförskämt pigg trots den sena timmen.

Framåt lunch tog jag en promenad till våra vänner där vi firade nyåret o hämtade bilen medans Anders packade det sista.  Sen vankades det lunch hos svärföräldrarna. Ingen pizza här inte utan en god, mör & mustig köttgryta!! Sen åkte Anders & barnen mot båten och jag drog på mig mysbrallorna, plockade in&ur disken, tände en brasa för att sen landa i soffan. 

Där låg jag till 21 sen flyttade jag upp till sängen o somnade till Änglagård vid 22. Vaknade några gånger under natten bara för att sträcka ut mig ännu mer, sov verkligen över hela sängen inatt, bara för att jag kan. 

Har sovit såååå gott! Vid 6 ringde klockan o det va inte ens jobbigt att stiga upp. Vid 7 va jag på jobbet för inventering.  Inte heller det kändes jobbigt utan bara roligt & skönt att komma upp tidigt. Kände mig utvilad & pigg!
Efter jobbet åkte jag till Eksta för att besöka "Lyckliga gården" som jag följt ett tag på insta!! Grymt trevlig & fin Antik/vintage butik. Köpte med mig en flaska Fulgentin för att ta hand om vårt vardagsrumsbord mm. 

Sen handlade jag mat för resten av helgen & låste in mig. 

Jag har tvättat, kollat film, vikt tvätt, plockat ut julgranen, kollat en film till, eldat massor, lyssnat på en podcast, bakat bröd & kollar en film till. 
Anders, jag är ledsen men jag tror inte att huset kommer vara så fint städat som det brukar vara när jag & barnen är borta, MEN du kommer hitta en glad utvilad fru, massa ren tvätt & lite mindre julpynt här hemma.

Reload fortsätter....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar