söndag 29 maj 2016

Härlig Mors-dag trots allt!!

Varit en fin dag.. Trots att jag sovit SKIT-dåligt i natt när jag väl sovit..

Vaken mellan 2 & 5.30 pga en fruktansvärd mensvärk (sorry for sharing) men 1gång i månaden lider jag något helvetiskt i några dagar. Hade ont på jobbet igår & till & från igår kväll. Vill ta ett snack med den som sa att det blir bättre efter att man fått barn. För mig har det bara blivit värre, troligtvis pga 2 kejsarsnitt & ärrvävnader.

Hade ännu en liten attack i typ 1h nu i eftermiddags men efter den kände jag att det började lätta för denna gången. Lite jobbigt när man inte ens kan gå eller stå rakt, speciellt när man ska försöka jobba. Vilken enorm lättnad när det släppte!

Igår va vi bortbjudna till vänner. Bjöds på urgod mat o super-smaskig dessert. Men pga av min tröttna & onda mage så gick jag o barnen hem rätt tidigt. Tråkigt men så får det va.

I morse bjöds jag på sovmorgon då Anders gick ner med Astrid när hon vaknade. Jag slumrade lite till, slösurfade på mobilen & kollade nyheterna. Sen gick jag ner o så åt vi frukost tillsammans. Uppvaktades med loppisfyndade fina glasskålar & trisslotter. Älskar att Anders varit runt på 6-7 loppisar i jakt på en fin present till mig. Han är så fin.. Sen va det dags att gå till jobbet.

Jag har jobbat hela helgen. Har varit jätte kul med mycket kunder. Nu börjar man ana att högsäsongen närmar sig! Dags att vänja sig med högre tempo än vad det är vintertid! Ska bli så roligt! 

När jag kom från jobbet idag vid 16:15 möttes jag av Agnes vid infarten. Hon skulle uppehålla mig och stod o pladdrade tills Anders visslade. Jag fick gå in o lämna matkassen och sen följde hon mig ut i änget där Anders & Astrid dukat upp fika med kaffe, jordgubbar, chokladbollar & lite annat gott på en filt framför mitt älskade gamla träd.

Va mysigt det blev!!

Älskar vårt änge & våra UNDERBARA ungar!! 
Det är lite vilt men vi älskar det ändå. Då menar jag både änget o barnen.. ;-D  

Sen gick jag in, bytte om & gick ut i loppisen. 
Ägnade mig åt att lyssna på musik & sortera genom besticken som legat huller om buller. Nu är dom uppdelade i set eller säljs styck. 

Ikväll skippade både jag & barnen den roliga pärk-träningen till förmån för familjehäng & återhämtning i loppis o trädgård. Lite trist att missa men så värt det.

Undertiden jag va i loppisen lagade Anders mat. Fläskfile under italienskt-täcke (mozarella, valnötter, grillad paprika & basilika) med nypotatis. 

I detta nu håller Anders på att packa för att åka till Sthlm imorgon. Det va ett tag sen han va iväg men nu är det dags igen. Och denna veckan är mina svärföräldrar också bortresta så jag har inte deras grymma hjälp. Men som tur va har jag en toppen chef som fixar till schemat så att jag kan sluta & hämta barnen kl 17 iaf. 

Så nu laddar jag för en ensam vecka. Trist men börjar få bra rutin på det, tror/hoppas det sitter i ryggraden. Jobbigast idag va att höra att en av Agnes klasskompisar inatt fått dendär kräksjukan som gått ett tag här i Stånga. Dom va på samma kalas igår.. Måtte inte mina ungar få det NU!  

Veckan efter denna blir kort arbetsvecka... För på Onsdagen drar jag, Anders & ett par till med båten till Oskars för att hänga i mamma & pappas hus o tillbringa en dag på "Sweden Rock"och se Queen + Adam Lambert mfl. En bra morot för att orka denna veckan! 

Pepp, pepp!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar