måndag 31 maj 2010

Mors dag i text & bild!!

Blev en händelserik dag. Först en sväng till Växthandeln, sen kom Ida&Simon på fika & jag blev födelsedags-uppvaktad lite i efterhand & efter det så va det dags för mig, Anders & Agnes att klä på oss & åka på CIRKUS tillsammans m Roddan & hans föräldrar! Astrid fick vara hemma hos Maja & Joel!




Vad roligt det är att göra nya saker med Agnes. När vi kom dit blev hon först lite uppspelt när vi såg tältet på håll. Men när vi kom fram blev hon istället lite blyg & stod snällt och höll oss i handen. Vi köpte popcorn & drickor och gick in. Vi fick platser lång upp vilket kändes bra m tanke på ljud & att man lätt skulle kunna gå ut om så krävdes. Första akten satt Agnes lugnt & snällt och tryckte i sig popcorn. Jag däremot som är pälsdjurs allergiker (tänkte inte på det så jag hade inga piller med) satt och drog i mig en hel del luftrörsvidgande. Inte så att det va akut men det är alltid jobbigt & obehagligt när de drar ihop sig lite. :-) Typiskt!


Efter pausen va det lite svårare att få dom att sitta still. Men med snurrande "hypnos/epilepsi staven" (som såldes där för hutlösa 60kr men som ja sen insåg va värt varenda öre) blev det lite lättare. ;-) Kan säga att det snurrades friskt överallt i tältet efter pausen.



Tyckte faktiskt att det va superkul & gick riktigt bra trots att hon bara är 2½år. Visst hade hon lite myror i benen ibland men det va inget som inte gick att avhjälpa m russin, snurrstav, prat eller popcorn. mutan är förälderns bästa hjälp i "nöden"

När vi kom hem blev jag lite mors-dag firad!! Fick en "fancy" tvål till mitt nya "fancy" kök. Barnen visste alltså precis vad jag önskat mig.. Inte alls pikat pappan genom att lägga upp bild på tvålen som skrivbordsunderlägg på datorn och skrivit en "note" om var den finns att köpa och vilken doft jag vill ha!! ;-)



Min fancy morsdag tvål från barnen! Och den underbara toppen & fina sjalen jag fick av kusinerna m respektive! TACK!!


1 kommentar:

  1. Nämen, det här inlägget har jag missat.. Kul att ni också såg cirkusen. Visst var det helt otroligt med dansparet som bytte kläder?? Jag här helt tagetn av det! =)
    Och ja visst var det härligt att få göra något bara med stora barnet, underbart!! Kvalitetstid må jag säga och inte bara halvtråkigt lekparkshäng.

    Ja epilepsi- snurran var bra, dock inte lika rolig på cirkusen som här hemma efteråt, hehe..

    Gillar starkt att du la upp bild på önskeobjektet som skrivbordsunderlägg. Tack för tipset=D

    SvaraRadera