fredag 25 februari 2011

Lekrummet...

Surfar runt på IKEA & drömmer mig bort lite. Vill göra ett fint lekrum till tjejerna. Det ska vara lekfullt, lättstädat & fantasifullt. Dom har redan sjuuukt mycket leksaker. men mycket är "bäbissaker" & ska rensas ur.. Vill ha bra förvaring för klossar, bilar, matleksaker, lego, djur & dinosaurier. Att pippi huset & bondgården får en bra plats så att det är lätt att leka med men att lilla bordet är ledigt. Enda avlastningsytan just nu. Så då funkar det inte att leka m pippi, djuren & bjuda på fika utan att vi får flytta runt innan.




Vill oxå ha en sådana klätterväggshandtag. Rummet är nu blått m en blå bård mitt på väggen + wallies m djungeldjur & fjärilar. Vill måla om. Agnes tjatar om rosa rosa & rosa som är hetaste färgen just nu. Drömmen är en rosa Dinosaurie!!

Funderar på Orangea väggar & rosa bård. Drömmen hade varit om jag kunnat måla på frihand & målat en djungel eller hus el något kul på väggarna. Tyvärr är jag väldigt ohändig. Kan visualisera det men inte praktisera det... Det är där Anders kommer in.

Som sagt ett vårprojekt. kanske att vi drar till färgaffären imorgon & kollar på färger med Agnes, om jag mår bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar