torsdag 24 februari 2011

Ang Big Brother!!

När BB sändes första gången 2000 va jag eld & lågor och till o med sugen på att söka. Vilken GREJ att stoppa in & isolera massa OLIKA personligheter i ett hus i 100 dagar! Om det inte hade varit för att det sändes på TV hade jag garanterat gjort det. Häftigt socialt experiment!

Säsongerna som kom va helt okej men sista omgångarna började dom tappa det.
Och min åsikt so far är att återupplivningen av Big Brother misslyckades. Människorna som skickats in är ... jag vet inte... så ..... intetsägande? Dom har "extrema" stilar men nästan samma personligheter. Tänk om jag fått sköta castingen! Det skulle varit större åldersskillnader & verkligen massa olika personligheter. En i 40-45 års åldern, en i 19-20års åldern, lite olika sexualiteter & nationaliteter. en väldigt röd & en väldigt blå. Bönder & cityfolk. En väldigt rik & någon som lever på existensminimum. Mammor, pappor, singlar, skilda & gifta. Folk med heeelt olika liv, åsikter & förutsättningar.

Då skulle det inte behövas fri alkohol för att göra BRA TV!!

Jag kommer iofs att kolla i år, med skämskudden i knät. Men störa mig på att om dom nu ska göra det igen varför inte göra det BÄTTRE!!

Förresten: Vanessa vinner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar