tisdag 31 juli 2012

Längtan...

Det ligger lixom programerat i min kropp efter 11½år som vanlig heltidsarbetare. Såhär års har man semester..... !!! Så är det bara.

Mina föräldrar & min syster är i stugan.. Vi brukar lixom oxå vara där nu..  Fiska, loppisar, krabbor, salta bad, brännmaneter, avklipta jeansshorts, stekt makrill mm mm
När vi äntligen kommer upp är det "bara" mamma kvar. Härligt att vi får en vecka med någon familjemedlem iaf. Och pappa kommer förhoppningsvis upp 1 av helgerna.  Jag vet: Det blir så den här sommaren! Men det är väldigt jobbigt ändå! Mest för att jag inte får sommar-hänga på vårat underbara Tegelstrand med min lillasyster, Joel & pappa! 

För ett år sen såg det ut såhär....... Varför inte vrida om kniven...




Så istället för semester som kropp&knopp skriker efter har jag 2 av sommarens hårdaste arbetsveckor framför mig (oftast varit ledig var 3-4 dag hittills). Jobba 6dar ledig 1 & sen jobba 5 dar till (med det trycket & tempot är jag rätt slut redan efter 3-4dar irad)
Sen är det ÄNTLIGEN semester...... som iofs börjar med att jag slutar kl 20 på Fredagen, kl 00:50 går båten till fastlandet (enda biljetter som finns då det är medeltidsveckan), i land vid 4 snåret, sen 6-7h i bilen med 2 galna barn & 2 trötta föräldrar! SEN är det semester!!!! 

Och jag läääängtar så!!! Hoppas sensommaren är så ljuvlig som den faktiskt brukar va!! Vi ska fiska, loppa, plocka svamp, äta fisk&skaldjur, leka, slappa och bada i veckorna 2 och jag ska dra till ULLARED ensam eller med mannen!!

Jag gillar verkligen jobbet men nu skriker min "klocka": seeeemester!!!!   *Snoozar*

1 kommentar:

  1. Tänk den som fick komma upp till Tegelstrand;)

    // Familjen Hägg

    SvaraRadera