måndag 8 november 2010

Bloggenkät..

Hänger på Tove och kör hennes Bloggenkät!

1.När började du blogga?
28/10 runt klockan 02. Va höggravid & kunde INTE sova!

2.Varför började du blogga?
Min kusin hade gett mig förslaget några gånger...
Men mest för att mina föräldrar & svärföräldrar (alla bor ca 6 timmar bort) ska kunna följa barnen. Jag är värdelös på att ringa & skypa. Och misstänkte att det inte skulle bli mycket mer tid över med ett barn till i huset. Och så satt jag där vid datorn mitt i natten och hade kollat ALLA tradera Auktioner, facebook statusar & läst varenda forum inlägg på Familjeliv. Och tänkte vad ska jag göra nu? Ja vet! Jag startar en blogg.

3. Hur ser du idag på dina första blogginlägg?
Stapplande & lite styltiga.. Nu svamlar jag på i rasande fart och hoppas att någon fattar vad jag menar.

4.Vad är sämst med din blogg?
Att jag svamlar rätt ofta, inte jättebra på att formulera mig och bestitter kanske inte den bästa svenskan. Utan skriver mer som jag pratar..

5.Vad är bäst med din blogg?
Jag tycker det är underbart kul att ha hela Astrids första år på pränt, och självklart Agnes utveckling från 2år. Jag hoppas ändå att ni tycker att jag skriver varierat. Försöker verkligen blanda upp allt barn/bäbis snack m lite mat, nyheter & annat kul.
Tycker det är så kul med alla mina fina läsare (bli en följare vetja, uppe till höger) ! Tycker det känns heeelt galet att mellan 35-50 personer är inne & läser mitt svammel varje dag. Lilla jag. Hade jag aldrig kunnat tro! Super smickrad. TACK!!

Gör som jag och svara på enkäten i eran blogg & länka i kommentarsfältet nedan...

1 kommentar: