torsdag 18 november 2010

HUR gör dom??

När man surfar runt på andra sk. mamma-bloggar (oftast dom lite större) som gladeligen lägger upp vad som synes vara spontana bilder från sitt hem så finns det inte ett enda dammkorn, inga torkade makaroner på golvet eller bortglömd frukost på bordet... Ibland händer det att en vilsen liten leksak rymt och ligger utanför korgen men det är inte ofta det händer. Samtidigt håller dom på med små "projekt", har allt från 1-3 barn, går på galor, shoppar & mammafikar och ändå hinner dom med att byta gardiner, sminka sig, posera i dagens outfit, städa, "myyyyza m mannen" & baka??

Seriöst, hur går det ihop?? Berätta hemligheten för mig så att jag och Anders slipper slå knut på oss själva för att hinna med det grundläggande som: mat, lek m barn, personlig hygien, tvätt, sömn, jobb & kanske en timme vid datorn eller tvn.


Gör dom INGET annat än att blogga & städa?? Eller har dom hjälp av "RUT", är allt stök knuffat ur bild eller är det verkligen bara vi som har det så jäkla stökigt & små snuskigt hemma??


Här ser ut som kriget & då städade vi (Anders) igår kväll...

Antar att soffan & teet mot förkylningen får vänta för nu måste jag nog städa av lite här... Innan någon av mina 3 läsare ringer Soc eller "Rent hus" på Kanal 5.

2 kommentarer:

  1. haha....du e ju bara för gullig tänk att vi e två då som har det dagligen :):)visst e det kul det måste nog vara det som e charmen haha...stooor kram till dig gumz /linda

    SvaraRadera
  2. Hej hej !
    Det är nog skitigare än det ser ut som. Ta dina bilder tex. Hade du bara slängt väck allt som "ligger fel / stör" så ser det jättebra ut även om det ligger kaksmulor och dammråttor på golvet. Jag tror oxså att det är mycket snack och lite verkstad som det heter. Kan ju vara så att en del bara vill se bra utåt och skapar en falsk fasad. Ha det gött och sköt om er / Peter

    SvaraRadera