måndag 26 december 2011

Hemma efter en härlig jul!!

Skönt att komma hem (även om jag skulle älskat att stanna kvar hos mamma&pappa ensam några dagar till och bara sova & läsa. Men har ju vuxensaker som jobb & familj att prioritera), packat upp, börjat det eviga tvättandet, gjort plats för nya leksaker & STÄDAT (vi lämnade huset likt ett bombnedslag för att avskräcka tjuvar eller för att vi bara inte orkade städa innan vi åkte. Verkade funkat mot tjuvar iaf. Inte värst mysigt dock att komma hem till intorkade makaroner. Well well något ska jag ha att göra när jag är hemma med barnen imorgon). Värst va mycket paranteser det blev... ?
"Årets julklapp" ? Är just nu iaf Hoppetossa båten, "Moon dough" (asskön lera som är helt oklibbig som sand men som lera ändå), Bautakuddarna & dockorna Ester & Folke (döpta efter mina kusinbarn). Barnen fick så mycket fint men ändå lagom mycket!!
Nu är det dags att krypa ner m Agnes och jag ska fortsätta i min "nya" bok. Mamma tipsade tvingade mig att läsa Karin Alvtegens "SKULD" och det är jag glad för, verkar superspännande och satte sig direkt på 1:a sidan!!




Fick härliga kokboken "Fredagsmys"!!





Lite presentkort här & där. Stående favorit julklapp!!



Och ett gäng superfina plåtburkar..



Mina nära vet vad jag gillar! Mat, shopping & fina burkar!



Agnes gillar hoppetossa båten och stod & lekte en låååång stund i lugn & ro när Astrid somnat!!

Tack än en gång fina mamma, pappa, Maja, Joel, underbara ungar & älskade man för en hääärlig jul & massa fina klappar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar