måndag 25 juni 2012

Avsked & bråda dagar...

Sa till Agnes att nu kommer vi inte ses på mååånga dagar då du ju reser iväg idag. -Då får vi kramas riktigt länge då mamma!! Ljuvliga kramgoa unge! Pussade & kramade sönder henne då jag inte kommer träffa henne förän på fredagkväll om hon är vaken när jag kommer från jobbet vill säga alt lördag kväll.
I eftermiddag åker nämligen hon & Anders med vän + hans son med båten till fastlandet för att sen fortsätta med övernattning i Olofström till Danmark & LEGOLAND!!! Tror dom kommer få några härliga dar!! Men oj vad jag kommer sakna min stora tjej samtidigt som det ska bli skönt&roligt att få hänga med min lilla pingla på tumanhand. På Onsdag har vi en ledig dag ihop!
 Fast det blir först imorgon kväll jag träffar Astrid igen. Jobbar nämligen till 22:15 hemma 23:20 typ ikväll och börjar 08 imorgon dvs ska upp igen vid 06:20 tiden. Så svärmor den klippan har Astrid hos sig inatt & tar henne till dagis imorgon.
Och jag kommer vara heeeelt slut ikväll misstänker jag då jag nämligen kommer vara ENSAM i charken från 19-22 ikväll......... JAG ska sköta ALLA städ & stängningsrutiner heeelt själv.. Har skrivit en lååång komihåg lista. Men jag ska ju lära mig det så ju förr desto bättre.. Bara att ta tjuren vid hornen. Men liiite nervös för att missa något eller göra fel..

Nu ska jag försöka vila & ladda lite inför det kommande hektiska dygnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar