måndag 18 juni 2012

Nya jobbet!!!

Nu har det verkligen dragit igång för fullt. Efter 2v introduktion med lite färre & kortare pass (vilket kände grymt smart av dom då man lätt blir lite slut i skallen när allt det nya ska in...) samt olika webb-utbildningar går jag nu på heltid (över sommaren ska tilläggas sen får vi hålla tummarna för chans till en fortsättning i höst, extra, del el heltid). 
När dom sa att jag skulle jobba i charken tänkte jag skinka, salami, nötfärs & grillad kyckling.. Men det är sååå mycket mer och oj så roligt det är!! Mycket jobb i kallskänk med röror, såser, mackor, sm-tårtor, "plankor", salladsbuffe (grymt populär & fräsch) & färdiga lunch rätter alltså lite tillbaka till det jag utbildade mig till vilket faktiskt känns kul för det där sitter någonstans i ryggen efter skolan & sommarjobb på "Rolands" men jag får också hjälpa kunder (vilket jag inte skulle vilja vara utan ) & plocka upp leveranser i butik mm mm

Idag har jag bla: Gjort baugetter m kyckling & skagenröra, plockat varor, fyllt på salladsbuffen & gjort 2 olika potatis sallader en vit (på 14kg majonäs) och en vinegrette variant (på 20kg nypotatis). Det är inga små portioner precis! :-D
Och jag tycker verkligen det är sååå himla roligt. Lite läskigt & osäkert i början av varje nytt recept men man kommer snart in i det & får känsla för 1½dl peppar & 1kg senap.. Och hur deras rutiner & maskiner funkar börjar oxå trilla på plats.

Kommer bli en skitkul, stenhård & lärororik sommar!!!  

2 kommentarer:

  1. Men åh! Vi åker till Gotland på onsdag, stannar i 7 veckor, storhandlar i Visby. Är det där du jobbar? Vilken butik? ICA Maxi?

    SvaraRadera
  2. Åh, jag visste inte att du fått jobb! Grattis! Låter som ett ganska roligt jobb faktiskt!

    SvaraRadera