söndag 3 mars 2013

Det galnaste & mest otippade loppisfyndet so far....

Förra helgen va jag & Anders förbi "Gåvan" secondhand i Visby.. Vi fastnade båda vid denna "möbel", drog, trampade & fingrade lite.  90kr, inte farligt.. Anders berättade att han sett den på Blocket i veckan som bortskänkes..... Jag lämnade den ändå där, om än lite motvilligt.

I veckan har jag vi flera tillfällen tänkt på den, sett den framför mig mot en vägg med några ljustakar & foton på... Dom snygga svartvita knapparna. Och jag vet att när jag inte kan släppa något på 1vecka då bara MÅSTE jag ha det...

Så idag påväg till jobbet chansade jag & ringde upp "Gåvan".... Finns den kvar!???   Jadå!!!  Toppen, jag vill ha den. va det 90kr? Nej vi har sänkt den till 45kr nu!   TAGET!!!! Kommer såfort jag kan.

In, mäta mäta & ut igen, mäta bilen! YES!!  2 män bar ut den & lyfte in den i min bil!!!

Idag har jag alltså köpt en ORGEL en sådan man trampar!!!  Det är ju helt galet! Kan inte spela men den är så himla snygg, liten & nätt.  Och så blev det 2st jättefina påskiga 70-tals påslakan också!!






Så nu har jag en jättefin möbel till ett hus jag inte ens har ännu.. Men jag är rätt säker på vart i mitt drömhus den ska stå...   :-D 

1 kommentar:

  1. Åh vad kul. Den kommer bli kanon i erat kommande drömhus :-)

    SvaraRadera